16 aprilie – Eficiență

Nu voi M-ați ales pe Mine, ci Eu v-am ales pe voi și v-am rânduit să mergeți și să aduceți roadă, și roada voastră să rămână. Ioan 15:16

Învățătorul oamenilor a fost interesat de randamentul timpului petrecut împreună cu ucenicii pe care i-a ales să ducă mai departe proiectul de biserică. El Și-a calculat timpul și mijloacele pentru a conferi oamenilor Săi eficiența posibilă și necesară în timpul când trebuiau să preia misiunea Evangheliei în mâinile lor și, sub conducerea altui Mângâietor, să extindă Împărăția până la marginile pământului. Pregătirea teoretică și practică, soliditatea relației personale cu fiecare și a relațiilor de colaborare între ei și-au găsit exact locul optim în programul Său de pregătire. Rezultatele ne lasă fără cuvinte.

Ce loc ocupă calitatea caracterului, formarea caracterului și dezvoltarea personală în programul meu de lucru ca slujitor al lui Dumnezeu și a semenilor? Am eu un program eficient de folosire a timpului și mijloacelor pentru a lăsa în urmă un rezultat prin care Dumnezeu să fie onorat, iar perspectiva mea să fie optimistă și încurajatoare? Unde ar mai trebui schimbat ceva pentru a crește randamentul personal? Cum pot participa la sudarea echipei pentru a obține rezultate superioare împreună? Unde ar trebui solicitat Duhul să-Și intensifice activitatea?   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *