31 martie – Debut

Acest început al semnelor Lui l-a făcut Isus în Cana din Galileea. El Și-a arătat slava Sa. Și ucenicii Lui au crezut în El. Ioan 2:11

Lucrul bine început, jumătate e făcut, spune înțelepciunea poporului. Acest aforism este rezultatul unei observații corecte repetate și devenită principiu. Acesta este motivul pentru care organizăm o lansare în toată regula la începutul unui proiect nou și care dorim să se bucure de succes. Prima impresie poate să înșele și cu toate acestea ea contează pentru a crea un impact asupra publicului. Debutul lucrării publice a Învățătorului venit de sus a urmat acest tipar binecuvântat. Concluzia textului de astăzi este evidentă: ucenicii lui au crezut în El.

Cum îmi construiesc viziunea proprie asupra unui proiect nou și cum o transmit altora pentru a le câștiga interesul și colaborarea? Ce fel de proiecte noi am nevoie personal și biserica sau afacerea mea? Cum organizez lansarea pentru a mă asigura că lucrurile vor merge bine pe termen lung? Cum mă asigur că Dumnezeu este de acord și prezent într-o nouă acțiune pe care o întreprind? Ce precauții sau considerente sunt necesare de a fi luate în calcul la conceperea și lansarea unui proiect nou? Cum pot ajuta și cu ce pot contribui la debutul de calitate a proiectelor mele și ale celorlalți?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *