363 – Șarm

Ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui; și mai mult prețuiește un sărac decât un mincinos. Proverbele 19:22

Frumusețea personală este în primul rând un mare dar primit de la Dumnezeu. Acesta este însoțit și de o mare responsabilitate personală. De data aceasta am să vă spun povestea unei femei care a înțeles și a valorificat, spre slava lui Dumnezeu, farmecul personal cu care a fost dăruită de la naștere.

Dona a devenit conștientă de forța frumuseții ei personale în perioada de orientare profesională, pe când urma cursurile de medicină preventivă și educație publică pentru sănătate. La absolvire nu a fost greu să fie remarcată de o televiziune publică și timp de câțiva ani a fost realizatoarea și prezentatoarea unui program de sănătate publică la o oră de maximă audiență.

Numai că în lumea în care trăim puterile răului nu stau nepăsătoare atunci când ceva merge bine. Dona a fost contactată de un producător de filme pornografice care i-a oferit o sumă imensă de bani pentru a-i obține colaborarea. Convinsă de potențialul personal și de sfințenia chemării ei, nu a ezitat nicio clipă să refuze oferta. Dar producătorul infam avea destule instrumente pentru a zădărnicii lucrarea publică a Donei. În scurt timp a constatat cu mirare că a fost concediată de postul public de televiziune.

Actualmente, Dona vizitează primăriile și alte instituții interesate în dezvoltarea nivelului de educație sanitară a populațiilor din marile orașe ale Americii, pentru a strânge fonduri în proiecte din acest domeniu. Farmecul ei personal o ajută să aibă un succes garantat. O brumă de farmec personal a pus Dumnezeu în fiecare dintre noi, iar locuitorii stelelor privesc cu interes modul în care ne punem la lucru talanții încredințați.

Doamne, toate darurile și talentele pe care mi le-ai încredințat Îți aparțin și vreau să le consacru Numelui și cauzei Tale. Să fii preamărit. Amin!

  Photo by Brett Jordan on Unsplash

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *