Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

25 februarie – 3 martie, 2022

  • Rugați-vă cu stăruință pentru familia bisericii noastre din Ucraina. În imaginea de mai sus sunt creștini ucraineni care se roagă în aer liber, în zăpadă, pentru țara lor în această fază de război. Să ne rugăm pentru toate familiile din Ucraina și Rusia, în fața acestor momente deosebit de critice; Dumnezeu să le dea înțelepciune, discernământ, putere, curaj, protecție copiilor Săi, autorităților și întregii populații!
  • Să ne rugăm pentru Institutul Riverside Farms din Zambia și pentru alte biserici care sprijină slujirea, sănătatea și programele educaționale din întreaga lume.
  • Rugați-vă pentru frații și surorile noastre din Canada și pentru ca Dumnezeu să preia situațiile pe care dușmanul le-a menit spre rău și să le transforme în bine.
  • Continuați să vă rugați pentru Ziua Internațională de Rugăciune a Femeilor, care va avea loc pe 5 martie 2022. Rugați-vă ca mulți să ni se alăture în timp ce studiem subiectul „Rugăciunea în zilele din urmă”.
  • Continuați să vă rugați pentru Ziua Mondială a Tineretului și Ziua Mondială a Copiilor, care vor avea loc pe 19 martie 2022, când tinerii și copiii din întreaga lume vor găsi modalități creative de a ajunge la membrii „uitați” ai societății.
  • Rugați-vă pentru poporul Wolof. Există 343.000 de Wolof în Gambia și doar 0,12% dintre ei sunt creștini. Rugați-vă pentru ca acest grup să recunoască nevoia lor de Mântuitorul și pentru misionarii care lucrează printre ei.
Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org
Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *