323 – Îmbiere

Gustați și vedeți ce bun este Domnul. Psalmii 34:8

Unul dintre cele mai mari riscuri și cele mai dureroase lucruri este să trecem nepăsători pe lângă lucruri, adevăruri sau persoane cu adevărat importante care ne-ar fi putut schimba viața în mod radical în bine. În asemenea situații, un semn, un indicator, o chemare, o invitație ne-ar fi de mare folos. Acest lucru se întâmplă aici în Psalmii 34:8.

Îmbierea de a gusta să vedem cât de bun este Domnul poate veni în multe feluri și în momente foarte diferite ale vieții. Uneori bucuria este o sursă de inspirație salvatoare plină de gratitudine și  măreție, alteori durerea ne deschide mintea spre speranță, ajutor și mângâiere.

Când cineva descoperă bunătatea lui Dumnezeu, când o poate aprecia personal din experiență și nu doar din auzite, se naște un atașament profund care îl face în stare să treacă peste orice pentru a păstra și a cultiva relația specială care se stabilește astfel.

Cât de prețioasă este o invitație călduroasă primită într-un moment oportun! Tonul, cuvintele și gesturile formează un mesaj valoros care va fi apreciat în veacul acesta și în cel ce va să vină.

Doamne, dă-mi cuvintele cu care să pot vorbi despre Tine din propria mea experiență. Fă-mă purtătorul Tău de cuvânt și pune dulceața bunătății Tale în cuvintele pe care le spun altora. Amin!

Versiunea audio:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *