Alături de cer, 3 ianuarie

Căci, acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor. Matei 18:20

Lucrați, vegheați și rugați-vă pentru suflete căci ele trebuie să dea socoteală. În acest an, încercați remediul prescris de Domnul pentru rău. Fiecare să facă ceea ce Domnul îi cere să facă, privind la Isus, care este stăpânul oricărui suflet….

Să se adune grupuri mici seara sau dimineața devreme pentru a studia Biblia pentru ei înșiși. Să aibă un timp de rugăciune pentru ca să fie întăriți, luminați și sfințiți de Duhul Sfânt….

Dacă veți face acest lucru, veți primi o mare binecuvântare de la Cel care și-a dedicat întreaga viață pentru slujire, Cel care v-a răscumpărat prin propria viață. Trebuie să aveți puterea Duhului Sfânt, altfel nu puteți fi biruitori. Ce mărturii ar trebui să dați despre cunoștința plină de dragoste pe care ați făcut-o cu colegii voștri de muncă în aceste timpuri prețioase în care căutați binecuvântarea lui Dumnezeu. Să-și povestească fiecare experiența sa în cuvinte simple….

Lucrarea fiecărui credincios este agresivă. Este o luptă zilnică. Hristos spune … „Voi sunteți martorii Mei” (Isaia 43:10). Meditați la acest lucru; vorbiți despre el; acționați. Cerul este chiar alături. Deschideți ușa spre cer și închideți ușa spre pământ…. Veți auzi vocea Lui și veți deschide ușa inimii pentru Isus? Îl veți iubi pe Cel care Și-a dat viața pentru voi?

Grupuri mici să se întâlnească pentru a studia Scripturile. Nu veți pierde nimic prin aceasta, ci veți câștiga mult. Îngerii lui Dumnezeu vor fi în adunarea voastră și, pe măsură ce vă veți hrăni cu Pâinea vieții, veți primi tendoane și mușchi spirituali. Vă veți hrăni, ca să spunem așa, cu frunzele pomului vieții. Numai prin acest mijloc vă puteți păstra integritatea. Devotamentul față de Isus Hristos vă va asigura o răsplată extrem de prețioasă. Fie ca fiecare suflet să se străduiască să obțină viața veșnică, mărturisind pe Hristos în cuvânt și în spirit. El a promis în Cuvântul Său că ne va recunoaște pe tine și pe mine, cu dragă inimă, din suflet, cu bucurie, în fața Tatălui Său ceresc. Nu merită oare să ne străduim pentru aceasta? Vedeți ce puteți face personal pentru a fi credincioși principiilor, pentru a menține neprihănirea în fiecare fază a vieții voastre; și veți vedea slava Lui.” – Scrisoarea 2, 3 ianuarie 1900, către fratele și sora Sisley.

Devoționalul face parte din cartea  ”This Day With God”  de Ellen G. White 

Traducerere: Adina Păltineanu

Foto: Marius Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *