227 – Gală

Și am văzut ca o mare de sticlă amestecată cu foc și pe marea de sticlă, cu alăutele lui Dumnezeu în mână, stăteau biruitorii fiarei, ai icoanei ei și ai numărului numelui ei. Apocalipsa 15:2

Gala este o serbare specială ocazionată de o reușită, o aniversare, un eveniment care merită comemorat. Finalizarea lucrării de salvare a neamului omenesc merită o asemenea manifestare.

Gala sublimării Planului de Mântuire se desfășoară pe platoul de recepție dinaintea tronului de domnie al universului. Suveranul este pe tron, înconjurat de simbolurile personificate ale Treimii Divine, simbolurile caracterului divin, și ambasadori din toate lumile universului. Cei douăzeci și patru de bătrâni sunt pe locurile din față rezervate oficialităților. Trofeele Marii Lupte, mântuiții din întreaga istorie terestră sunt așezați pe seminții în corpul de elită al celor o sută patruzeci și patru de mii, iar o mulțime imensă pe care Ioan nu o poate evalua dintr-o privire, este și ea prezentă. Mijloace tehnice care scapă puterii noastre de imaginație asigură o vizibilitate și o sonorizare absolut confortabilă pentru fiecare participant. Instrumentele muzicale sunt în mâinile biruitorilor fiarei, ai reprezentării ei și ai codului ei malefic.

Maestrul de ceremonie face semnul de începere al festivităților și fiecare participant este uimit până la extrem de armonia perfectă a Cântării lui Moise și Cântarea Mielului, imnul de deschidere care devine imnul etern al faptelor eroice ale lui Dumnezeu, ale caracterului și procedeelor Sale cu păcatul, cu păcătoșii și cu arhivrăjmașul cu oștile sale. Aleluia! Mântuirea este mult prea ieftină!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *