Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

 3 – 9 martie  2023

  • Rugați-vă pentru un elicopter dispărut, operat de către Serviciile aviației medicale adventiste din Filipine (PAMAS), cu sediul în Filipine. Organizația oferă servicii de aviație medicală aeriană pentru grupuri vulnerabile din zone izolate geografic și dezavantajate. Zborul a dispărut pe 1 martie. La bord se aflau pilotul, asistenta și un pacient. Căutările sunt în curs de desfășurare. Pentru informații actualizate, vizitați pagina PAMAS de pe Facebook.
  • Rugați-vă pentru familia bisericii noastre din Turcia. Rugați-vă pentru hrană, provizii, ocrotire și curaj în fața unei tragedii și pierderi inimaginabile.
  • Continuați să vă rugați pentru familia bisericii noastre din Ucraina, Rusia și Europa de Est. Rugați-vă pentru speranță și înțelepciunea de a ști cum să trăiască și să mărturisească în mijlocul greutăților și suferințelor continue.
  • Rugați-vă pentru Ziua Mondială a Tineretului, care va avea loc la 18 martie 2023. Tema este „Dragostea este un verb”. Rugați-vă ca mulți tineri să participe la câștigarea altora pentru Isus în această zi!

Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *