Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

3-9 septembrie 2021

  • Rugați-vă pentru misionarii misiunii globale care lucrează în locuri greu accesibile din întreaga lume. Dacă cunoașteți personal un misionar, rugați-vă pentru el pe nume.
  • Rugați-vă pentru lucrătorii ADRA care caută să ajungă la cei a căror viață a fost întoarsă pe dos de cutremure, incendii și inundații.
  • Rugați-vă pentru credincioșii din Afganistan. Rugați-vă ca Dumnezeu să scoată la iveală binele chiar și în mijlocul acestui haos și să-și apere poporul.
  • Rugați-vă pentru thailandezi. Hepatita și malaria sunt probleme serioase de sănătate în Thailanda. Din cei 22.600.000 de oameni din această țară, doar 0,3% sunt creștini. Rugați-vă ca organizațiile misionare și echipele medicale să reflecte dragostea lui Hristos în timp ce lucrează printre thailandezi.
  • Continuați să vă rugați pentru unitate spirituală între credincioșii din biserica noastră din lumea întreagă. Odată cu tulburările politice în creștere la nivel global și cu prăpastia din ce în ce mai mare a opiniilor opuse, avem nevoie disperată de înțelepciune cerească și discernământ spiritual.
Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *