Motive de rugăciune 29 august

Voi Mă veţi chema, și veţi pleca; Mă veţi ruga, și vă voi asculta. Mă veţi căuta, și Mă veţi găsi dacă Mă veţi căuta cu toată inima. Ieremia 29: 12, 13

Săptămâna care o începem este o nouă provocare. Timpul de criză pe care-l traversăm cere din partea noastră o luptă în rugăciune, să ne rugăm din toată inima, să-L căutăm pe Dumnezeu din toată inima. El va fi pentru noi tot ce-I vom da voie să fie. Să cerem cu perseverență și hotărâre cele promise de El și vom căpăta. El nu ne va da afară cu mâinile goale, ci va turna asupra noastră o măsură bogată de har și putere, de lumină și adevăr.

„In dreptul fiecărei rugăciuni înălțate cu multă seriozitate și stăruință, in Numele lui Isus, Dumnezeu rostește cu jurământ făgăduința că va răspunde mai îmbelșugat decât am cere sau am visa noi.”

Să ne prindem cu putere de brațul Celui Atotputernic și să cerem azi:

  1. un nou botez cu Duhul Sfânt care să ne vină în ajutor in bătăliile și încercările prin care vom trece, să fim întăriți spre a fi lumini in întunericul acestei lumi.
  2. să aducem înaintea tronului de har pe cei bolnavi. Amintesc pe Alma care este acasă pentru o săptămână. Rezultatele sunt bune, slavă lui Dumnezeu pentru noua viață, pentru această minune. Vineri va face din nou analize pentru a confirma vindecarea sau/și rezultatele bune de analiză. Să nu încetăm să ne rugăm pentru ea și în continuare. Ne rugăm pentru Dana S. Este o minune și pentru ea. De 4 zile a lăsat-o acea migrenă puternică. Dăm slavă lui Dumnezeu, pentru Livia D, Dana viitoarea mămică să aibă o naștere normală, pentru Mitruț, Stelian, Lidia D, Mia S care era in spital, Oana Gabriela, Grigore Tudoran, Lucian, Carlita, familia Andrei, Mihaela și cei doi copii, Violeta, Luminița, Alice, pastorul Romeo Miandy, Alina- mama a doi copii diagnosticată cu cancer, pentru cei care sunt in stare gravă la spital intubați la ATI.
  3. situația de criză din Afganistan unde se caută un compromis și evacuarea a cât mai mulți afgani din zona de conflict. Să ne rugăm pentru protecția lor, in special a minorităților, pentru creștinii care mai sunt in zonă, pentru stabilitate in zonă, ca planurile celui rău să fie dejucate, pentru ca aprovizionarea cu hrană, apă să poată avea loc pentru o populație care suferă ,ajunsă la capătul puterilor.
  4. asociația „Ridică-te și umblă”, pentru cei cu dizabilități care compun această asociație in România, ca Domnul să se atingă de fiecare, să le ofere mângâiere, vindecare, ca Duhul Sfânt să le întărească credința în Isus Hristos. Să ne rugăm pentru proiectele acestei asociații, ca să poată fi aduse la îndeplinire, sprijinite in continuare, ca mâna puternică a bunului Tată ceresc să fie cu ei.

Doamne, ajută-ne să-Ți încredințăm Ție întreagă inima noastră, indiferent de ce ni s-ar întâmpla, și învață-ne să ne prindem cu toată ființa noastră de minunatele Tale făgăduințe! Ai milă de noi, Doamne și păzește-ne in această săptămână ca să rămânem ai Tăi! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *