Cererile de rugăciune ale Bisericii Mondiale

6 – 12 august 2021

  • Rugați-vă pentru participanții la convenția ASI (Asociația pentru Suport și Inițiativă) care are loc în Orlando, Florida, în acest weekend. Rugați-vă pentru numeroasele misiuni și lucrători din biserica noastră care se auto-susțin și pentru ca tot mai mulți să simtă chemarea la „Voi merge” și să slujească.
  • Rugați-vă pentru cei care și-au pierdut recent pe cei dragi, fie prin Covid, incendii, boli terminale sau alte incidente nefericite. Rugați-vă ca Dumnezeu să-i mângâie pe copiii Săi și să continuăm să ne uităm în sus, bucurându-ne în fericita noastră nădejde.
  • Rugați-vă pentru credincioșii din Myanmar. Condițiile încă se deteriorează! Armata a eliberat 23.000 de prizonieri și le-a dat bani pentru a teroriza populația pentru a-i aduce în supunere față de militarii aflați în control.
  • Rugați-vă pentru poporul Sunda. Fermieri într-o zonă cunoscută sub numele de „coșul cu orez” din Indonezia, cei 38.495.000 de Sunda din Java de Vest sunt un popor deschis și prietenos. Cu toate acestea, mai puțin de 0,5% dintre ei sunt creștini. Stăruiți cu noi în rugăciune ca acest grup mare de oameni să cunoască pe Isus și dragostea Lui pentru toți oamenii.
Traducere: Adina Păltineanu
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *