Ziua 9 – Joi, 2 Aprilie

MASTER-Praying ManMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă pentru o revărsare a Duhului Sfânt asupra delegaților și conducătorilor în timpul sesiunii Conferinței Generale astfel încât iubirea și unitatea să domnească la aceste întruniri.
  2. Rugați-vă ca îngerii să păzească ușile și sălile pentru ca nici un accident si nimic rău să nu li se întâmple delegaților, conducătorilor sau participanților.
  3. Rugați-vă ca Dumnezeu să conducă toate comitetele de propuneri, de numiri, etc.
  4. Rugați-vă pentru delegații și conducătorii care își pregătesc inimile pentru San Antonio.
  5. Rugați-vă ca întâlnirile zilnice de rugăciune să fie binecuvântate și ca oamenii să nu aibă probleme în a găsi camerele în care acestea vor avea loc.
  6. Rugați-vă pentru tinerii și adulții tineri care vor fi prezenți la întrunirile Conferinței Generale, rugați-vă ca ei să vadă pe Isus manifestat și să-și dorească să-L cunoască mai mult și să-L urmeze.
  7. Rugați-vă pentru o revărsare bogată a Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Trans-Europene: Raafat Kamal, Audrey Anderson, Nenad Jepuravonic și asupra echipei lor.
  8. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe care au loc în această diviziune.
  9. Rugați-vă pentru ca fiecare membru să simtă o povară pentru câștigarea sufletelor și să înțeleagă că Cerul cere fiecăruia să meargă pe urmele lui Hristos și să-și împărtășească credința.
  10. Rugați-vă pentru o recunoaștere sinceră și o acceptare deplină a scrierilor Spiritului Profetic, ca fiind aplicabile azi și ca membrii și conducerea bisericii să citească aceste materiale în mod regulat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *