Ziua 10 – Vineri, 3 Aprilie

picture translated

MASTER-Praying ManMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă pentru o revărsare bogată a Ploii Târzii asupra bisericii, astfel încât să putem fi împuterniciți să mergem în toată lumea așa cum au făcut ucenicii după Ziua Cincizecimii.
  2. Rugați-vă ca toți delegații și participanții (și fiecare dintre noi) să umble zilnic cu Hristos și să nu permită ca ocupațiile să elimine timpul nostru cu Dumnezeu, chiar și în timpul sesiunii Conferinței Generale.
  3. Rugați-vă pentru ca delegații să aibă claritate în gândire și concentrare în timpul întâlnirilor importante de luare a deciziilor.
  4. Rugați-vă ca să nu existe nici o manipulare a programului sau a punctelor de pe ordinea de zi, ci ca Duhul Domnului, iubire și unitate să domnească chiar și în mijlocul opiniilor personale adverse.
  5. Rugați-vă pentru ca îngerii să fie printre noi și să vorbească atunci când este necesar în cadrul întâlnirilor.
  6. Rugați-vă pentru programele destinate tinerilor și copiilor, ca acestea să ajute pe tinerii noștri să aibă o relație mai strânsă cu Hristos
  7. Rugați-vă pentru personalul hotelurilor din San Antonio, ca inimile lor să poată fi atinse de viețile multor adventiști de ziua a șaptea [cu care vin în contact] în timpul sesiunii Conferinței Generale.
  8. Rugați-vă pentru o revărsare specială a Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Centr-Africane: Gilbert Wari, Onaolapo Ajibade, Emmanuel Manu și asupra echipei lor.
  9. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe care au loc în această diviziune.
  10. Rugați-vă pentru un accent sporit asupra grupurilor mici de acțiune, astfel încât să existe o participare a tuturor membrilor în mărturia personală și proclamarea marelui adevăr al lui Dumnezeu în aceste zile de pe urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *