Ziua 8 – Miercuri, 1 Aprilie

picture translated

MOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă pentru o revărsare abundentă a Duhului Sfânt asupra noastră, a tuturor, în timpul sesiunii, astfel încât să avem o experiență a ”camerei de sus” așa cum au avut ucenicii la ziua Cincizecimii.
  2. Rugați-vă ca prezența Duhului lui Dumnezeu să fie simțită de toți, (chiar și de lucrătorii și personalul ne-adventist)cei care vor veni și vor pleca din această clădire.
  3. Rugați-vă ca să nu fie doar întâlniri de lucru, ci o redeșteptare spirituală de care avem toți nevoie pentru a ne împuternici să vestim lumii pe Isus în timpul generației noastre.
  4. Rugați-vă pentru ca Dumnezeu să aducă în prim plan conducători umili, care să se lase învățați, care vor asigura bisericii o conducere având pe Hristos în centru pentru următorii cinci ani.
  5. Rugați-vă ca delegații și conducătorii să-și ia timp să se roage împreună și să viziteze camera F – camera de rugăciune din clădirea Almodomului.
  6. Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze și să conducă atunci când mărturii puternice vor fi împărtășite în fiecare zi. Rugați-vă ca aceste mărturii să încurajeze pe oameni, să-i facă să trăiască o viață pentru Isus și să vestească celor din jur iubirea lui Dumnezeu.
  7. Rugați-vă pentru sănătatea și siguranța delegaților și conducătorilor în timp ce se pregătesc să călătorească la San Antonio.
  8. Rugați-vă ca fiecare participant să fie atras la o umblare mai strânsă cu Hristos, să- și reînnoiască concentrarea asupra studierii Cuvântului Sfânt al lui Dumnezeu și să nu părăsească sesiunea Conferinței Generale  în același mod în care au venit.
  9. Rugați-vă pentru revărsarea Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Asiei de Sud: John Rathinaraj, Gordon Christo, Robert Clive și asupra echipei lor.
  10. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe care au loc în această diviziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *