Ziua 7 – Marți, 31 Martie

picture translatedMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

 1. Rugați-vă pentru revărsarea Duhului Sfânt asupra sesiunii Conferinței Generale și asupra membrilor bisericii din lumea întreagă, oriunde s-ar afla, pentru ca lucrarea să fie terminată și să putem merge acasă.
 2. Rugați-vă ca programul și liderii de secțiune pentru toate întâlnirile, incluzând ”sesiunile de lucru” să fie conduse de Duhul, și ca toate aceste întruniri să ducă la o schimbare a vieții și să nu fie doar afaceri, ca de obicei.
 3. Rugați-vă pentru un spirit de unitate în Hristos printre delegați și participanți, spirit care va trece dincolo de diferențele de opinie, și ca participanții să accepte cu umilință orice rezultate care pot fi diferite de convingerile personale.
 4. Rugați-vă ca Dumnezeu să binecuvânteze echipa  de știri și comunicații  a Conferinței Generale pentru a raporta bisericii mondiale în timp util ceea ce este necesar a fi cunoscut despre sesiune.
 5. Rugați-vă pentru echipa de pastori ce va conduce sesiunea Conferinței Generale, ca Dumnezeu să fie puterea lor  și să le dea înțelepciune în timp ce își pregătesc mărturiile pe care le vor împărtăși.
 6. Rugați-vă pentru inițiativa de rugăciune  777, care se desfășoară în continuare, pentru ca membrii să continue să se roage în fiecare dimineață și în fiecare seară pentru binecuvântarea specială a Duhului Sfânt de care noi avem o atât de disperată nevoie.
 7. Rugați-vă ca zona de standuri să fie un loc pentru o lucrarea specială a lui Dumnezeu asupra inimilor și situațiilor, pentru misiune și acțiune.
 8. Rugați-vă pentru revărsarea Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Pacificului de Sud (DPS) și Diviziunii Asia și Pacificul de Sud (DAPS): Barry Oliver, Lionel Smith, Rodney Brady (DPS), Alberto Gulfan Jr., Saw Samuel, Sergie Ferrer (DAPS).
 9. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe în aceste diviziuni.
 10. Rugați-vă pentru stabilirea unor ”centre de influență” mai ales în orașele mari din toată lumea, centre care pot face o diferență în viața zilnică a oamenilor și pot da pe față dragostea lui Hristos.

2 comentarii

 1. Unfoldingdream

  O adresa de email la care puteți fi contactați? Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *