• Laudă-L pe Dumnezeu pentru ceea ce a făcut în viața ta în aceste 40 de zile de rugăciune. Fii specific.
  • Laudă-L pe Dumnezeu pentru ceea ce va face El prin liderii nou aleși și realeși ai bisericii mondiale, în timp ce se vor confrunta cu următorii ani de conducere și cu povara responsabilităților acesteia.
  • Laudă-L pe Dumnezeu pentru modul în care El lucrează și va lucra în viețile celor 7 nume pentru care te-ai rugat în cele 40 de Zile de Rugăciune.
  • Laudă-L pe Dumnezeu că El își va da credința de a rezista în timpul sfârșitului și că, în curând, El va veni în nori pentru a ne lua acasă.
  • Laudă-L pe Dumnezeu că El are lucruri și mai mărețe pregătite pentru tine și că acesta este doar începutul călătoriei Sale uimitoare pentru viața ta!

Dragi prieteni,

Poate că cele 40 de Zile de Rugăciune se încheie astăzi, dar călătoria voastră cu Isus va deveni din ce în ce mai bună pe măsură ce continuați să-L căutați. Întrucât ați luat parte la această călătorie de 40 de Zile de Rugăciune, rugăciunea noastră este să fi fost cu adevărat martori ai puterii lui Dumnezeu în viața voastră. Sperăm că ați experimentat Duhul Sfânt aducându-vă o adevărată trezire și  o experiență de reformare continuă, așa cum nu ați mai experimentat niciodată. Iar acest lucru nu ar trebui să se oprească la sfârșitul celor 40 de Zile de Rugăciune, ci să continue până la venirea lui Isus.

Vă încurajăm să continuați să vă alăturați altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună 24 de ore pe zi pe Zoom:  https://www.redesteptaresireforma.ro/rugaciune-unita-24-7/.

Orele de rugăciune vor continua pentru toți cei care doresc să participe. Și nu încetați să vă rugați pentru acele 7 nume (și pentru multe alte nume pe care Dumnezeu vi le-ar putea aduce în inimă) până când veți vedea că vin răspunsurile.

Nu uitați, „Implicarea totală a membrilor” înseamnă că fiecare trebuie să facă ceva pentru Domnul! Să nu uităm tema Sesiunii Conferinței Generale din 2022: „Isus vine! Implică-te!”

Suntem nerăbdători să auzim mărturiile voastre despre ceea ce a făcut Dumnezeu în aceste 40 de Zile de Rugăciune în viața voastră, în familie și în biserica voastră!

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Echipa Redeșteptare și Reformă

Alăturați-vă  24/7 Uniți în rugăciune

Alăturați-vă altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://us02web.zoom.us/j/81684898368?pwd=MHhtYzQ0VlQ2WmR1SGxxQWZtbGZWQT09

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *