Apoi a urmat un alt înger, al doilea, şi a zis: „A căzut, a căzut Babilonul, cetatea cea mare, care a adăpat toate neamurile din vinul mâniei curviei ei!” Apocalipsa 14:8

Dumnezeu încă are un popor în Babilon și, înainte de căderea judecăților Sale, acești credincioși trebuie să fie chemați afară din ea, ca să nu ia parte la păcatele ei și să nu „primească urgiile ei”. Maranatha p.71

Provocarea inimii

Mesajul celui de-al doilea înger este scurt, dar clar: această lume, cu toate sistemele sale de credință, instituțiile și mișcările sale false și stricate, este coruptă, nesigură și decăzută.

Singurul răspuns la acest adevăr tranșant este să vă ascundeți încrederea în Stânca Solidă, Creatorul și Răscumpărătorul nostru, al întregii omeniri – Isus. Și, deși Babilonul este într-adevăr căzut, există mulți oameni în Babilon care au realizat această realitate și sunt căutători adevărați care așteaptă chemarea adevărului, pentru a putea ieși.

S-ar putea să fi ieșit deja din Babilon, dar a ieșit Babilonul din tine? Sau există încă domenii în viața ta în care îți pui încrederea în sistemele stricate ale acestei lumi?

De ce să nu renunți la toate astăzi? De ce să nu faci un pas mai departe și să te alături lui Isus în a chema oamenii să iasă din această corabie care se scufundă?

Cereri de rugăciune

  • Roagă-te pentru o înțelegere mai profundă a întreitei solii îngerești.
  • Roagă-te ca Dumnezeu să scoată din inima ta tot ce este „babilonian” și să-ți dea curajul de a chema oamenii să iasă din confuzia spirituală.
  • Roagă-te pentru întâlnirile de lucru de astăzi ale Sesiunii Conferinței Generale, cu deciziile sale pentru biserica mondială.
  • Roagă-te ca departamentele de tineret ale Conferinței Generale și din biserica voastră locală, să fie folosite în aducerea copiilor noștri înapoi la Isus.
  • Roagă-te pentru unele dintre cele mai dificile și neatinse zone ale lumii. Roagă-te pentru ca Duhul lui Dumnezeu să spargă întăriturile prin puterea Sa puternică și prin minunile Sale.
  • Roagă-te cu stăruință pentru cele 7 nume ale tale. Nu renunța!

Alăturați-vă  24/7 Uniți în rugăciune

Alăturați-vă altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://us02web.zoom.us/j/81684898368?pwd=MHhtYzQ0VlQ2WmR1SGxxQWZtbGZWQT09

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *