Voi sunteţi lumina lumii. O cetate aşezată pe un munte nu poate să rămână ascunsă. Şi oamenii n-aprind lumina ca s-o pună sub obroc, ci o pun în sfeşnic şi luminează tuturor celor din casă. Tot aşa să lumineze şi lumina voastră înaintea oamenilor, ca ei să vadă faptele voastre bune şi să slăvească pe Tatăl vostru, care este în ceruri.Matei 5:14-16

Omenirea nu are în sine nici o lumină. Despărțiți de Hristos, noi suntem ca o făclie neaprinsă… Dar când ne întoarcem spre Soarele Neprihănirii, când venim în atingere cu Hristos, tot sufletul se luminează de strălucirea feței Sale divine. Urmașii lui Hristos trebuie să fie mai mult decât o lumină în mijlocul oamenilor. Ei sunt lumina lumii… Îngeri ai măririi așteaptă să dea prin noi, sufletelor care sunt aproape să piară, lumina și puterea cerului. – Cugetări de pe muntele fericirilor, p.40

Provocarea inimii

Ai citit paragraful de mai sus? Poate îl citești din nou. Îți dai seama că îngerii așteaptă să lucreze prin tine pentru a ajunge la oamenii pierduți? Nu este acest lucru uimitor?

Ești invitat nu doar să fii umplut cu Duhul Sfânt pentru sfințirea ta personală, ci și să participi în mod activ la împărtășirea adevărului, iubirii și neprihănirii lui Isus unei lumi al cărei timp se scurge.

Gândește-te la familie, la prieteni, la vecini, la colegii tăi de muncă. Cere-I lui Dumnezeu să-ți arate cine are nevoie de lumina lui Isus în viață? Pentru cine ar trebui să te rogi și, să iei legătura în mod special în această săptămână?

Cereri de rugăciune

  • Roagă-te cu stăruință pentru cele 7 nume de pe lista ta.
  • Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să vezi nevoile oamenilor pentru care te rogi și să-ți dea înțelepciune pentru a-i ajuta.
  • Roagă-te pentru instituțiile medicale adventiste din zona ta și din întreaga lume ca să fie o lumină pentru slava Sa, ajungând la cei care au nevoie de vindecare și încurajare.
  • Roagă-te pentru credincioșii care au probleme în Sudan, deoarece tulburările economice și ploile capricioase fac să crească prețurile și reduc recoltele.
  • Roagă-te ca Dumnezeu să rupă lanțurile care țin atât de mulți oameni în robie spirituală.

Alăturați-vă  24/7 Uniți în rugăciune

Alăturați-vă altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://us02web.zoom.us/j/81684898368?pwd=MHhtYzQ0VlQ2WmR1SGxxQWZtbGZWQT09

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *