Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

22 – 28 aprilie 2022

  • Rugați-vă pentru ca o carte pentru copii și o revistă scrise recent pentru poporul ucrainean să fie publicate și distribuite rapid.
  • Rugați-vă pentru familiile din Durban, Africa de Sud, unde aproape 60 de persoane au murit din cauza inundațiilor recente.
  • Rugați-vă pentru cele 40 de zile de rugăciune ale bisericii mondiale, care se vor desfășura în perioada 3 mai – 11 iunie. (În această perioadă, veți găsi materialele traduse pentru cele 40 de zile de rugăciune pe site-ul https://www.redesteptaresireforma.ro/)!
  • Rugați-vă ca Dumnezeu să vă pregătească inima pentru a lua parte activă la aceste 40 de zile de rugăciune.
  • Rugați-vă pentru grupul etnic Temiar. În Malaezia există aproximativ 32.000 de oameni din cest grup etnic, dintre care 7% sunt creștini. Rugați-vă împreună cu noi pentru credincioșii care lucrează în mijlocul acestui grup în timp ce răspund nevoilor fizice și spirituale ale oamenilor.

Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Un comentariu

  1. Octavia

    Nu înțeleg de ce Biserica AZȘ din Mariupol nu este între bisericile pentru care TREBUIE să ne rugăm. Acolo sunt încă bombardamente și oamenii au foarte puțină apă. În Mariupol mai sunt câteva zeci de mii de locuitori la acesstă oră, deci este imposibil să nu fie rintre ei și adventiști. Biserica locală este recunoscută de concitadinii lor drept „oameni credincioși”.
    https://youtu.be/5VrKFX7DmQE de la minutul 7:43.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *