Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

15 – 21 aprilie 2022

  • Rugați-vă pentru frații și surorile noastre din Shanghai, China, care se confruntă cu restricții severe datorită Covidului.
  • Rugați-vă pentru credincioșii persecutați în Orientul Mijlociu, Africa, Asia și Europa de Est. Rugați-vă ca orice persecuție experimentată să fie pur și simplu o sămânță pentru o mai mare răspândire a Evangheliei.
  • Rugați-vă pentru evenimentul Pathways to Health (Căi către sănătate) care va avea loc în acest weekend în statul Indiana din SUA. Peste 2.500 de voluntari vor transforma stadionul Lucas Oil din Indianapolis într-o clinică mobilă pentru a oferi îngrijiri medicale și dentare celor nevoiași.
  • Rugați-vă pentru cele 40 de zile de rugăciune ale bisericii mondiale, care se vor desfășura în perioada 3 mai – 11 iunie. (În această perioadă, veți găsi materialele traduse pentru cele 40 de zile de rugăciune pe site-ul https://www.redesteptaresireforma.ro/ ) !
  • Rugați-vă pentru populația Xiangtang  de 109.000 persoane, din China. Rugați=vă pentru ca să fie inițiat un efort de plantare de biserici în rândul acestui grup de oameni la care nu s-a ajuns încă.
Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org
Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *