Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

25 – 31 martie, 2022

  • Rugați-vă pentru toți membrii bisericii noastre din Europa de est, care sunt victime ale războiului actual. Rugați-vă ca Dumnezeu să pună capăt acestui conflict!
  • Rugați-vă în special pentru copiii din Ucraina, ale căror vieți au fost brusc date peste cap. Rugați-vă ca ei să învețe să se prindă de Isus.
  • Rugați-vă pentru protecție și provizii pentru cei care lucrează la evacuarea oamenilor din zonele periculoase. Rugați-vă pentru refugiații ucraineni și pentru cetățenii strămutați din întreaga Ucraină.
  • Rugați-vă pentru toți cei flămânzi din punct de vedere spiritual care se îngrămădesc în biserici și caută Biblii. Rugați-vă ca să poată fi distribuite mai multe Biblii, deoarece în magazine s-au epuizat. Rugați-vă ca mulți să ajungă să-L accepte pe Isus.
  • Rugați-vă pentru șerpași. Satele acestor 107.000 de oameni sunt situate în cea mai mare parte pe versanții sudici ai lanțului Himalaya. În Nepal, este ilegal să încerci să convertești pe cineva de la o credință la alta. Rugați-vă pentru protecție pentru cei 4,22% de credincioși care își împărtășesc cu curaj credința cu vecinii lor.
Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org
Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *