Douăzeci și patru de ore de rugăciune

de anonim

După cum mulți știu, în mai 2021, Conferința Generală (CG) a organizat o adunare de tabără online. Una dintre caracteristici a fost o cameră de rugăciune 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Am avut privilegiul de a ajuta în spatele scenei la coordonarea programului liderilor de rugăciune și la aspectele tehnice ale funcționării unei camere de rugăciune pe Zoom de 24 de ore, timp de patru zile la rând. Deși am fost încântată să iau parte la eveniment, eram de asemenea, destul de nerăbdătoare cu privire la modul în care va ieși programul, deoarece au existat permanente revizuiri.

Când a început evenimentul de rugăciune, lucrurile păreau să meargă bine. Am lucrat cu echipa noastră, orchestrând difersele detalii ale întâlnirii pe Zoom, lucrând pentru ca videoclipurile să fie pregătite pentru a fi redate exact la momentul potrivit și trimițând mesaje colegilor de echipă, reamintindu-le ce trebuiau să facă în continuare. Mâinile mele erau pe volan și eram încântată să ajut la conducerea poporul lui Dumnezeu în rugăciune. Acesta a fost momentul în care Domnul mi-a arătat în mod minunat că trebuie să Îi predau totul Lui, deoarece El este Cel care conduce cu adevărat.

Pe măsură ce adunarea de tabără a avansat, am devenit epuizată și obosită. Lucrurile nu au mers întotdeauna perfect, deoarece încercam să jonglez cu detaliile, dar cu fiecare zi care trecea, Dumnezeu a fost plin de har și la fel și echipa noastră de lideri de rugăciune. Sunt atât de recunoscătoare pentru incredibila noastră echipă de rugăciune. Nu numai că echipa noastră a devenit una ca niciodată înainte, prin această experiență specială de rugăciune, dar am devenit una cu sutele (poate miile) de oameni care s-au alăturat lanțului de rugăciune oră de oră, zi de zi. Ce experiență frumoasă! Când cineva plânge, plângi și tu; când cineva se bucură, te bucuri și tu. Prin această experiență de rugăciune, mi s-a reamintit încă o dată că nu sunt singură în provocările mele. Cu toții avem aceleași lucruri de depășit, iar Domnul ne dă biruința.

Cu adevărat, camera de rugăciune de la adunarea de tabără a fost un răspuns la rugăciune, dar aceasta nu este totul. Am văzut providența lui Dumnezeu în alte evenimente de rugăciune de atunci. În octombrie, L-am văzut pe Dumnezeu lucrând cu putere în timpul celor 24 de ore de rugăciune pe care le-am găzduit pentru Afganistan. În decembrie, am început o cameră de rugăciune de 24 de ore pe Zoom , numită în mod corespunzător „Boiler Room” (sala cazanelor – camera fierbinte). Acea „Boiler Room” este încă în plină desfășurare, cu tot mai multe persoane care se alătură în fiecare zi! Auzind toate mărturiile, în special în timpul recentelor 10 zile de rugăciune, îmi dau lacrimile.

În weekendul următor, 4-6 februarie, vom găzdui 1Mind4China, un alt eveniment de rugăciune de 24 de ore. Sper ca mulți dintre voi să vă alăturați și să vedeți cu ochii voștri cât de frumos este atunci când frații și surorile din întreaga lume se unesc în rugăciune. Este ceva ce trebuie să experimentați, dacă nu ați făcut-o deja1.

Încă îmi amintesc cum un mic grup dintre noi s-a rugat pe Messenger anul trecut – ca Dumnezeu să ridice mai mulți oameni din întreaga lume care să participe în rugăciune unită. Dumnezeu răspunde la acea rugăciune. Nu numai că El face ceva uimitor în cadrul misiunii United Prayer (Rugăciunea Unită) 24/7, dar cred că, prin această frumoasă experiență, ne-am făcut o idee de ansamblu asupra a ceea ce va fi cerul. Dumnezeu Își aduce poporul Său împreună într-o unitate mai profundă prin puterea Duhului Sfânt.

Rugăciunea mea este ca Dumnezeu să continue să aprindă focul de redeșteptare a rugăciunii. Mă rog ca noi, ca biserică, să continuăm să fim înrădăcinați și împământați  în dragoste și să lucrăm împreună, mergând înainte în genunchi, implorând puterea Duhului Său Sfânt. Deși poate că nu vedem încă toate răspunsurile la rugăciunile noastre, știm că Dumnezeu este la lucru. Și, atunci când Isus se va întoarce pe norii cerului pentru a ne lua acasă, cred că vom vedea multe dintre acele rugăciuni încă neîmplinite alături de noi în cer. Haideți să continuăm să înaintăm pe genunchi!

Autoarea noastră anonimă scrie din Thailanda, unde lucrează ca unul dintre facilitatorii și coordonatorii de rugăciune pentru United Prayer 24/7. Rugăciunea unită 24/7 funcționează în parteneriat cu programul „Uniți în rugăciune” al Conferinței Generale, ca parte a inițiativelor de rugăciune Redeșteptare și Reformă ale Conferinței Generale.

11Mind4China va avea loc în acest weekend. Acest eveniment de 24 de ore este un concert muzical și rugăciune unită pentru milioanele din China care sunt în întuneric fără Hristos și nu au speranță, pace și siguranță. Grupul de rugăciune în limba română va participa la acest eveniment și va fi în program în sabat de la ora 14:30 -. 15:30. Pentru a participa trebuie să ne înregistrăm. Vi se cere o adresă de email, numele și prenumele și țara de unde vă conectați. Pentru înregistrare accesați  aici: http://bit.ly/1Mind4China

Articol preluat de pe site-ul Revival and Reformation

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *