Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

28 ianuarie – 4 februarie 2022

  • Rugați-vă pentru Săptămâna căminului și a familiei creștine, sponsorizată de Departamentul Familiei din cadrul Conferinței Generale, care se va desfășura între 12 și 19 februarie. Rugați-vă ca în multe familii și relații oamenii să fie aduși mai aproape unul de celălalt și, cel mai important lucru, mai aproape de Dumnezeu. Pentru resurse pentru această săptămână specială, vă rugăm să vizitați https://family.adventist.org
  • Rugați-vă ca Dumnezeu să ne ajute să învățăm să iubim cu adevărat Cuvântul Său, să trăim Cuvântul Său, să ne rugăm Cuvântul Său și să împărtășim altora Cuvântul Său pe măsură ce avansăm în acest an.
  • Rugați-vă pentru Java Banyumasan, care trăiesc în Java Centrală, în Indonezia. Doar 2,5% din acest grup de oameni Îl cunosc pe Isus. Săruiți în rugăciune ca mai mulți dintre cei 9.235.000 de oameni din acest grup să-L cunoască pe Hristos ca Mântuitor al lor.
  • Rugați-vă pentru ADRA Columbia și pentru bisericile adventiste din Bucaramanga și Medellin, Columbia, în timp ce ajută refugiații venezueleni care au migrat pentru a scăpa de instabilitatea de acasă. Rugați-vă ca Dumnezeu să le dea pace și curaj numeroșilor credincioși prinși în condiții de viață dificile în Venezuela.
Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org
Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *