Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

31 decembrie 2021 – 6 ianuarie 2022

  • Rugați-vă pentru Ziua de rugăciune și post a primului trimestru care are loc mâine, 1 ianuarie 2022. Accentul pentru acest an care vine este: „Să ne rugăm întreita solie îngerească”. Pentru a afla mai multe, vizitați site-ul: Redeșteptare si Reformă 
  • Rugați-vă pentru cele zece zile de rugăciune care au loc între 5 și 15 ianuarie 2022. Tema este: „Chemarea la rugăciune a celor trei îngeri”. Găsiți toate materialele pe site-ul: https://www.zecezilederugaciune.ro/ Rugați-vă ca mulți să se alăture!
  • Rugați-vă pentru populația Kuy din Cambodgia. Kuy au credințe care amestecă animismul cu ideile populare, iar mulți se bazează pe vindecătorii tradiționali atunci când se îmbolnăvesc. Trei procente și jumătate din cei 35.000 sunt creștini. Rugați-vă ca Evanghelia să le fie prezentată într-un mod care să le atingă inimile.
  • Rugați-vă ca membrii bisericilor din întreaga lume să recunoască semnificația Întreitei solii îngerești și să fie entuziasmați să le împărtășească, căci Isus vine în curând!
Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org
Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *