Motive de rugăciune 7 septembrie

Fiindcă nu puteau să ajungă la El, din pricina norodului, au desfăcut acoperișul casei unde era Isus, şi după ce l-au spart, au pogorât pe acolo patul în care zăcea slăbănogul. Marcu 2:4

Credința este plină de invenții. Casa era plină, mulțimea bloca ușa, dar credința a găsit o cale de a ajunge la Domnul şi de a așeza patul slăbănogului în fața lui Isus. Aducem înaintea Lui cu credință pe bolnavi. Ne vom ruga pentru:

  1. Cei bolnavi – Alma a cărei stare de sănătate e îmbucurătoare, Ionuț – tânărul de 20 ani aflat in comă in spital in București și care a fost operat între timp, pentru Dana din Italia plecată  pentru operație, pentru Dana viitoare mămică care ne cere să o susținem in rugă până la naștere, Denisa se simte mai bine după a șasea doză de citostatice, Vita in spital in Italia pentru cancer, Stelian, Grigore Tudoran, Lidia, Matei, Oana Gabriela, Lucian, pentru Andrei, Mihaela și cei doi copii, Luminița, Mitruț, Livia, Mia S, pentru Leila și soțul ei care trec prin momente grele atinși de boală, pentru Apostol Maria care va fi operată la ochi și predarea inimii lui Isus, pentru doamna Poenaru să găsească liniștea sufletească după decesul soțului, Toni Ciugu un medic bolnav de cancer de pancreas, Ofelia- o tânără bolnavă cu multe temeri, Mahelia  o fetiță de 3 ani cu dureri și febră  care între timp a fost internată în spital, pastorii Sylvain Ballais, Doug Batchelor, Pavel Goia, bolnavi de Covid, pentru Alina -mămică a doi copii care are cancer, pentru cei care sunt in spital intubați la ATI,  pentru fratele  Marian Mazilu din Anglia care trebuie să fie operat după un accident in România, pentru Doina care are dureri f mari de picioare in urma unui accident care a avut loc câțiva ani in urmă, Fabienne care are scleroza in placi și starea ei se degradează din ce in ce, Anita care a avut probleme la ochi și încă nu e vindecata, pentru Isabelle care este in spital sub oxigen, pentru  Iosif un băiețel de 4 ani care face chimioterapie pentru leucemie, pentru Jean care a fost operat în urgență la inima,  pentru micuța Greta care de 5 zile suferă de diaree.
  2. cei care trec prin suferințe spirituale, Elena care se roagă pentru fiica ei Andreea cu probleme psihice, Alina Maria care are probleme in cuplu, Viviana care trece prin descurajare. Alina care și-a pierdut unicul fiu.
  3. tinerii și copiii noștri, în special cei care încep școlile, ca în contextul generat de pandemie , începerea școlilor să se deschidă în bune condiții, iar în contextul spiritual ca Duhul Sfânt să le dea putere să trăiască după Cuvântul Lui, să fie atrași de adevăr, să aibă discernământ în alegerile care le fac, biruință asupra viciilor și obiceiurilor păcătoase, cu ispitele celui rău.
  4. SOS rugăciune, pentru familia sorei Nani, mai ales pentru sora ei Ani care are de rezolvat o problema importantă astăzi.

O zi binecuvântată in care să ne manifestăm credința și nădejdea în Dumnezeu! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *