Cereri de rugăciune ale Bisericii Mondiale

20 – 26 august 2021

  • Rugați-vă pentru cei din toată America de Nord afectați de pierderi în incendiile de vară.
  • Rugați-vă pentru unitatea spirituală între credincioșii din biserica noastră din lumea întreagă. Odată cu tulburările politice în creștere la nivel global și cu prăpastia din ce în ce mai largă a opiniilor contrare, avem nevoie disperată de înțelepciune cerească și discernământ spiritual.
  • Rugați-vă pentru credincioșii din Haiti care tocmai au trecut printr-o altă criză cu cutremurul puternic ce a lovit regiunea. Rugați-vă pentru resurse și protecție.
  • Rugați-vă pentru credincioșii din Afganistan și mai ales cei din Kabul. Rugați-vă ca Dumnezeu să lucreze chiar și în mijlocul acestui haos și să-Și apere poporul.
  • Rugați-vă pentru poporul Ansaris. Cu o populație de 10.555.000, aceștia se găsesc în mare parte în India și Pakistan. Acest grup de țesători tradiționali și vânzători de produse textile nu au încă o prezență creștină printre ei. Rugați-vă pentru ei împreună cu noi, în timp ce se străduiesc să învețe noi abilități profesionale, precum și să asigure o educație bună copiilor lor.

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *