Cereri de rugăciune 12 august

Ioan 16:33 „V-am spus aceste lucruri ca să aveți pace în Mine. In lume veți avea necazuri; dar îndrăzniți, Eu am biruit lumea.” Suntem intr-o stare permanentă de luptă spirituală. Zilnic trebuie să ne rugăm pentru ambasadorii credincioși ai lui Dumnezeu de pe liniile de front ale serviciului misionar. Este nevoie de rugăciune pentru a cere protecția Sa pentru creștinii care devin ținta specială a celui rău. In centrul rugăciunilor de azi vor fi creștinii persecutați din anumite țări. Să ne rugăm pentru:

  1. Creștinii din Nepal unde convertirea din hinduism atrage persecuția lor. Shekar și familia lui au devenit creștini în urma unei vindecări miraculoase. În prezent ei slujesc alți creștini, parcurgând sute de km pentru a întări credința altor creștini. Sunt persecutați de familia lor, de cei din satul lor, să ne rugăm pentru protectia lor. Iata ce declară Shekhar: „Chiar dacă va trebui să mor pentru Hristos, voi rămâne ferm în credința mea.” Să ne rugăm ca situația creștinilor din Nepal să se amelioreze. Să ne rugăm pentru ca Duhul Sfânt să lucreze la inimile persecutorilor, a celor din Nepal pentru a-L descoperi pe Hristos.
  2. Creștinii din India, unde situația este similară cu cea din Nepal. Persecuțiile sunt la ordinea zilei. O familie de creștini și-au văzut casa distrusă de curând de oameni din satul lor. Unii dintre ei sunt alungați, abuzați, închiși de poliție pe nedrept. Criza legată de Covid a intensificat persecuția creștinilor. Să ne rugăm pentru protecția lor, pentru ca misiunea să continue. Sunt încă suflete de salvat. Să ne rugăm ca guvernul indian să respecte legile care le dă dreptul să-si aleagă religia. Este interzis să-ti schimbi religia in țările hinduse, precum și în cele musulmane, unde a deveni creștin poate însemna moarte.
  3. Creștinii din Iran, Coreea de Nord, China, Sudan, Algeria, țări din fereastra 10/40 unde trăiesc 3 miliarde de oameni la care Evanghelia ajunge greu și unde este zona cu cea mai mare persecuție.
  4. Cei bolnavi. Amintesc pe Alina diagnosticată cu o tumoare inoperabilă la creier, pentru o mame intubate la ATI, dar și altele și alții intubați la ATI în stare gravă, pentru Dana o viitoare mămică care a mai pierdut o sarcină și acum are probleme să țină sarcina, pentru Ilinca, Denisa, Alma, fr. Stelian. Domnul să se atingă de corpurile lor , să intervină după voia Sa.
  5. Avem vești de la Dana, fata cu leucemie care a plecat in Italia, la Milano. Se simte un pic mai bine. Dumnezeu să fie slăvit. Să avem încredere in puterea rugăciunii unite🙏
  6. Să stăruim în rugăciune pentru Chris. Cel rău s-a înfuriat și situația s-a înrăutățit. Avem un Dumnezeu mare și puternic și credem că este voia Lui să-l apere de atacurile celui rău.
  7. Apeluri noi  – sa ne mai rugam pentru doua persoane Carmen 30 ani diagnosticata cu cancer ovarian si pentru Sorin care s-a depărtat de Dumnezeu🙏
  8. Să mulțumim lui Dumnezeu pentru micuțul Matei care răspunde bine la tratamentul chimic dar cel mai important lucru a fost chemat in Franța la începutul lunii August pentru a fi reoperat. Domnul să fie lăudat și binecuvântat!
  9. Popescu Iulian si copii lui Andrei si Emi…sa se reintoarca la Domnul ISUS

O zi binecuvântată! Să arătăm ce poate face harul și puterea lui Dumnezeu în viața noastră azi! Amin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *