Cele 100 de zile de rugăciune s-au terminat… Ce urmează?

Vrem să vă mulțumim pentru participarea la cele 100 de zile de rugăciune  împreună cu zeci de mii de frați și surori din întreaga lume! Vă mulțumim pentru că  vă rugați, pentru că nu lăsați această pandemie să vă dărâme, ci vă puneți încrederea în Isus și chiar vă implicați pentru a fi o binecuvântare pentru ceilalți în acest timp fără precedent. Lăudăm pe Dumnezeu pentru sutele de rapoarte de laudă pe care le-am primit! Dar, de asemenea, dorim să vă încurajăm să nu renunțați dacă nu ați văzut încă un răspuns la o anumită cerere. Perseverați și aveți credință! Dumnezeu va interveni în modul cel mai potrivit, la momentul potrivit! Veșnicia vă va dezvălui rezultatele complete a ceea ce au înfăptuit si continuă să înfăptuiască prin harul lui Dumnezeu!

Vă invităm să urmăriți videoclipul bisericii române din Roma cu care am avut o frumoasă colaborare și care ne-au îmbogățit prezentarea materialelor primite și cărora le mulțumim și pe această cale. De această dată videoclipul pregătit de sora Geanina Căciulă și fratele Adrian Damian are un conținut diferit cu mesaj din partea bisericii române din Roma.

Inițiativa celor 100 de zile de rugăciune s-ar putea să se fi încheiat, dar rugăciunea nu! Redeșteptarea și Reforma de la Dumnezeu sunt mereu de actualitate! Isus ne-a spus să cerem continuu mai mult din Duhul Sfânt (Luca 11:13); Rugăciunea este respirația sufletului (Rugăciunea, p.12); Isus și Cuvântul Său sunt pâinea vieții (Ioan 6:35); Și în jurul nostru există mulți oameni cărora le putem fi martori!

Toate aceste elemente cruciale ale vieții spirituale trebuie să fie angajate zilnic pentru a crește în asemănarea cu Hristos.

Noi, ca echipă Revival & Reformation/Redeșteptare și Reformă, dorim să vă ajutăm pe parcursul călătoriei! Iată câteva evenimente și resurse care sunt complet gratuite, la care puteți accesa și vă abonați astăzi:

 • Uniți în rugăciune/ United in Prayer (valabil în română începând cu luna august)

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

5 comentarii

 1. ionbuciuman

  Mii de mulțumiri Adina, Geanina și Adrian pentru însoțirea plină de dăruire de care ne-ați făcut parte pe parcursul celor 100 de zile de rugăciune, Domnul să vă răsplătească sacrificiul și dăruirea de sine de care ați dat dovadă. Gestul vostru mă încurajază să continui postările zilnice la rubrica „cuvintele CUVÂNTULUI”.
  Voi reveni zilnic aici pentru a da și a primi hrană pentru suflet și pentru viața mea devoțională.
  Încă odată, Mii de mulțumiri!

  1. apsurvivor

   Și noi multumim pentru comentariile zilnice pline de miez care ne-au ajutat sa aplicam ceea ce am invatat.Multumim pentru #cuvintele CUVÂNTULUI#. În fiecare zi ne descoperiți noi comori.

 2. Marieta Tote

  DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVINTEZE PENTRU IMPLICAREA ÎN LUCRAREA LUI DUMNEZEU

 3. Eigenia Cadere

  Cele 100 de zile de rugăciuni s- au terminat însă Covidul 19 capătă noi forme și explodează mai mult și mai violent cel puțin în România…Suntem printre primii în lume la numărul maxim de contagiați !
  Domnul îngăduie…El știe de ce ! Omul nu poate face nimica fara Bunul Dumnezeu !

 4. Eugenia Cadere

  Harul Domnului Isus Hristos și Pacea Sa cu noi toți , Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *