Ziua 100 – Voi merge… până la sfârșit

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Ci voi veţi primi o putere, când Se va pogorî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.  – Fapte 1:8

Isus S-a apropiat de ei, a vorbit cu ei şi le-a zis: „Toată puterea Mi-a fost dată în cer şi pe pământ.  Duceţi-vă şi faceţi ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului, şi al Sfântului Duh.  Şi învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. ” – Matei 28:18-20

Misiunea acesta ne este încredințată și nouă. Ni se poruncește să mergem ca soli ai Domnului Hristos, să-i învățăm pe oameni, să-i convingem și să le atragem atenția la Cuvântul vieții. În același fel, ne este dată asigurarea prezenței lui Hristos. Oricare ar fi dificultățile cu care ar trebui să ne confruntăm, oricare ar fi încercările pe care ar trebui să le suportăm, ne este adresată întotdeauna făgăduința plină de îndurare: „Iată ca Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului.” – Evanghelizare, p. 15

De meditat

Isus Și-a chemat poporul să împărtășească solia Evangheliei până la capetele pământului, până la sfârșitul lumii la a doua Sa venire. Nu avem de ce să ne facem griji în timp ce ne implicăm în această lucrare. Toată autoritatea este a Lui! Duhul Său este cu noi pentru a ne călăuzi și a ne împuternici! Ce lucru minunat este să-l avem pe Isus, Cel mai mare misionar al Universului, cu noi … până la sfârșit și dincolo de sfârșit!

De-a lungul acestor 100 de zile de rugăciune, pe măsură ce atât tu cât și familia ta ați experimentat redeșteptare personală, nu lăsa ca acest foc pentru Dumnezeu să se stingă,  ci angajează-te într-o lucrare misionară pro- activă, dezinteresată, intenționată, iubitoare. Acest lucru nu doar că îți  va oferi o renaștere continuă, dar va avea ca rezultat suflete câștigate pentru Isus și o viață împlinită!

Este dorința ta să faci acest pas cu și pentru Isus? Să te angajezi în misiunea de a-L sluji toată viața, oriunde te-ai afla și oriunde te cheamă El? Să ai încredere că harul Său este suficient pentru toate provocările care vor veni? Vei alege astăzi să fii mai mult decât un  om care merge la biserică, ci să devii un om care merge în toată lumea; cineva care merge în lume să ajungă la suflete pentru a-L face cunoscut pe Isus? Dumnezeu să vă binecuvânteze pe măsură ce mergeți înainte cu El, până la sfârșitul lumii, până la sfârșitul timpului!

Maranatha!

Cele 100 de zile de rugăciune S-au terminat…

ce urmează?

Despre aceasta vom vorbi în prezentarea de mâine. 

Motive de laudă

 • Sheri A.: Am început plantarea bisericii în zona Osaka din Japonia. După un an, încă nu era nimeni care să participe la închinare sau la studii biblice. Am decis să participăm la cele 100 de zile de rugăciune și, să postim și să ne rugăm în mod special pentru Duhul Sfânt în luna mai. Aproape imediat Domnul ne-a făcut să ne ciocnim într-un supermarket cu un cuplu care căuta o biserică și căuta pe Dumnezeu. Au dorit imediat studii biblice. Din cauza epidemiei, ei nu lucrau, așa că aveam studii biblice în fiecare zi și ei participau • Sheri A.: Am început plantarea bisericii în zona Osaka din Japonia. După un an, încă nu era nimeni care să participe la închinare sau la studii biblice. Am decis să participăm la cele 100 de zile de rugăciune și, să postim și să ne rugăm în mod special pentru Duhul Sfânt în luna mai. Aproape imediat Domnul ne-a făcut să ne ciocnim într-un supermarket cu un cuplu care căuta o biserică și căuta pe Dumnezeu. Au dorit imediat studii biblice. Din cauza epidemiei, ei nu lucrau, așa că aveam studii biblice în fiecare zi și ei participau la slujbele de închinare. De asemenea, unul dintre vecinii noștri a început să vină la biserică. Deci, acum eram mai mult decât dublu prezenți în Sabat și răsare o mică biserică! Lăudat să fie Dumnezeu!
 • N.S .: În cadrul celor 100 de zile de rugăciune, m-am angajat să mă rog pentru zona mea în fiecare dimineață. Dumnezeu a deschis o ușă și am dat studii biblice unui cuplu tânăr. Sunt gata să fie botezați de îndată ce restricțiile vor fi ridicate! În timp ce am început să dau studii biblice acestui cuplu, o altă femeie căsătorită cu un om de afaceri musulman a solicitat studii biblice împreună cu fiul ei de 18 ani. El și-a invitat apoi verișoara și ea a decis să se alăture. Astăzi ea abia așteaptă să fie botezată din cauza adevărului care schimbă viață pe care l-a auzit. Dumnezeu lucrează!
 • Misiunea Uniunii Congo de Vest: De la începutul inițiativei privind Implicarea totală a membrilor, am avut dificultăți în deschiderea grupurilor mici în mai multe districte din Kinshasa. Datorită pandemiei bisericile mari s-au închis și s-a permis deschiderea bisericilor de familie. Până în prezent, avem peste 200 de biserici de familie, chiar și în cartierele care nu aveau prezență adventistă. Aceste biserici sunt implicate în evanghelizare și au adus 82 de suflete la Domnul. Cele 100 de zile de rugăciune au cimentat relațiile și creșterea spirituală din aceste biserici.
 • Viviana H.: Lăudați pe Domnul că, în aceste 100 de zile de rugăciune, El ne-a permis să începem un grup mic în casa noastră cu vecinii și ei încep să-L cunoască pe Isus. Prin ADRA am reușit să ajutăm în continuare cu servicii de sănătate, populația de refugiați venezueleni din Columbia.
 • Lăudați pe Dumnezeu pentru sutele și sutele de rapoarte de laudă pe care le-am primit! Dumnezeu a transformat cu adevărat această pandemie în binecuvântări în întreaga lume în timp ce poporul Său s-a smerit și s-a rugat!
Motive de rugăciune  –Sabat, 4 iulie 2020
 • Rugați-vă pentru redeșteptare continuă prin lucrare credincioasă de misiune până la sfârșitul timpului. Rugați-vă pentru revărsarea ploii timpurii și târzii, astfel încât lucrarea să poată fi terminată.
 • Rugați-vă pentru lucrarea de misiune a bisericii în primele linii și în locurile greu accesibile din întreaga lume, cum ar fi fereastra 10/40, Coreea de Nord, Orientul Mijlociu etc.
 • Rugați-vă pentru toate cererile de rugăciune nerostite și nesemnate care au fost trimise.
 • Rugați-vă pentru întoarcerea curând a lui Isus Hristos!
 

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu  

 

Un comentariu

 1. ionbuciuman

  Dacă rămânem în fiecare zi pe drumul bun, într-o bună zi vom trece dincolo. Dumnezeu ne dă puterea să continuăm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *