Ziua 87 – Promisiunea bucuriei

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Așteptarea celor neprihăniți nu va fi decât bucurie. Proverbe10:28 pp

”Sufletul care prețuiește dragostea lui Hristos este plin de libertate, lumină și bucurie. Într-un astfel de suflet nu există gânduri împărțite. Omul în întregime dorește după Dumnezeu. El nu merge la oameni ca să-și cunoască datoria, ci la Hristos, izvorul întregii înțelepciuni.”– Reflecting Christ, p. 114

De meditat

 • Ai simțit vreodată bucuria în Domnul?Bucuria de a fi cu Dumnezeu, de a comunica cu El prin rugăciune și  prin Cuvântul Său?
 • Când vezi pe Isus în frumusețea Sa pură, toată distracția pe care o oferă lumea se estompează, devine nesemnificativă.
 • Isus, cu farmecul Lui fără egal, îți va umple inima cu o bucurie care literalmente, nu este din această lume!
 • Vrei să experimentezi bucuria cerească? Bucuria mântuirii, bucuria credincioșiei, bucuria armoniei și colaborării cu Dumnezeu?
 • De ce să nu ceri astăzi lui Dumnezeu să-ți ofere o mostră a bucuriei Sale, petrecând mai mult timp cu El în rugăciune și meditație a Cuvântului Său?

Motive de laudă

 • Novo Tempo (filiala Hope Channel din Brazilia) este dedicată evanghelizării zi  și noapte. Cu o săptămână înainte de Paște este un timp special pentru evanghelizare în Diviziunea Sud-Americană. Când toate bisericile au fost închise din cauza pandemiei, conducătorii s-au rugat. Au decis să organizeze o întâlnire evanghelistică virtuală cu evanghelistul Luís Gonçalves, care a avut ca rezultat 30256 de cereri de botez! Cu siguranță Dumnezeu este în stare să lucreze toate lucrurile împreună spre binele celor care Îl iubesc pe Domnul!
 • Anonim: În timpul celor 100 de zile de rugăciune am realizat că am nevoie mai mult de Isus și mai puțin de mine. Laud pe Dumnezeu pentru dragostea și harul Lui față de mine!
Motive de rugăciune  – Duminică, 21 iunie 2020
 • Rugați-vă pentru o inimă care este plină zilnic de bucurie cerească.
 • Rugați-vă pentru credincioșii care se confruntă cu diverse încercări privind respectarea Sabatului. Rugați-vă ca în lumina provocărilor și persecuției, credincioșia lor să strălucească.
 • Rugați-vă pentru Colegiul Adventist Naga View din Filipine ca să poată funcționa în ciuda COVID-19.
 • Rugați-vă pentru un sfârșit al pandemiei COVID-19.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu

Un comentariu

 1. ionbuciuman

  Calitatea bucuriei este detarminată de izvorul din care se alimentează. Bucuria care vine de la Dumnezeu alimentează speranța curajul și credința. Bucuria care vine de la cele trecătoare este inconsistentă ca însăși natura sursei din care se alimentează. Este la îndemâna noastră să ne alegem din ce izvor să ne hrănim bucuria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *