Ziua 84 – Un nou început!

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuiește în voi şi pe care L-ați primit de la Dumnezeu? Şi că voi nu sunteți ai voștri?  Căci ați fost cumpărați cu un preț. Proslăviți dar pe Dumnezeu în trupul şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu. –  1 Corinteni 6:19-20

”Fără o cunoaștere a principiilor sănătății nimeni nu este pregătit să-și asume responsabilitățile vieții.” – Divina vindecare, p. 271

De meditat

  • Dumnezeu este foarte interesat de bunăstarea noastră generală. El dorește să fie consultat nu doar atunci când întâmpinăm probleme de sănătate, dar este dispus să ne ajute să învățăm cum să prevenim multe dintre problemele comune de sănătate din zilele noastre și să ne întărim sistemul imunitar.
  • Acesta este motivul pentru care El ne-a dat principii simple care ajută mult. Aceste principii sunt: alimentația sănătoasă, exerciții fizice regulate, apă curată, lumina soarelui, cumpătarea, suficient aer curat, odihnă adecvată și încredere în Dumnezeu.
  • S-ar putea să fiți deja familiarizați cu aceste principii, dar le practicați?
  • De ce să nu țineți principiile de sănătate ale lui Dumnezeu și, cu ajutorul Duhului Său, să învățați să le practicați pe toate?

Motive de laudă

  • Bernard O.: Lăudăm pe Dumnezeu. El ne-a dat putere să facem o evanghelizare în Kitale, Kenya, în mijlocul acestei pandemii. Am putut să lucrăm în întregul oraș. Multe Biblii s-au distribuit!
  • Anonim: Vreau să-L laud pe Dumnezeul nostru! În timpul acestei carantine am putut viziona online diferite predici adventiste din întreaga lume. O mărturie a avut impact deosebit asupra mea. Era mărturia unui om care fusese homosexual și Dumnezeu l-a eliberat. Mă luptam cu o dependență păcătoasă secretă de multă vreme, dar după ce am auzit această mărturie, știam că nimic nu este imposibil cu Dumnezeu. M-am rugat și m-am rugat și Dumnezeu mi-a dat biruința! Aleluia!
Motive de rugăciune  –Joi, 18 iunie 2020
  • Roagă-te pentru disponibilitatea și capacitatea de a pune în aplicare toate principiile naturale de sănătate ale lui Dumnezeu în viața ta și a familiei tale.
  • Rugați-vă pentru un restaurant adventist în Kingston, Jamaica, care combină sandvișuri vegetale, cărți creștine și un colț al copiilor. Vă rugăm să cereți lui Dumnezeu să aducă clienții potriviți și să reverse dragostea Lui pentru ei prin lucrătorii de acolo.
  • Rugați-vă ca Dumnezeu să trezească în toți adventiștii un interes mai profund pentru scrierile profetice ale sorei White.
  • Rugați-vă pentru un centru de sprijin pentru familiile cu copii autiști în Porto Alegre, Brazilia. Acesta este operat de voluntari dedicați să ofere un mediu deschis de părtășie. Rugați-vă pentru îndrumarea lui Dumnezeu și pentru ca Duhul Său să lucreze prin voluntari pentru a ajunge la cei din jur.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *