Ziua 7- Cele mai mari biruințe

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Cheamă-Mă în ziua necazului, şi Eu te voi izbăvi, iar tu Mă vei proslăvi! Psalm 50:15

„Iacov a biruit pentru că a fost stăruitor și hotărât. Experiența vieții sale dă mărturie cu privire la puterea rugăciunii stăruitoare. Acum trebuie ca noi să învățăm această lecție a rugăciunii biruitoare, a credinței ce nu lasă loc îndoielii. Cele mai mari biruințe ale bisericii lui Hristos sau ale creștinului nu sunt acelea care se obțin prin talent și educație, prin avere sau prin favoarea oamenilor. Ci sunt acele biruințe care sunt câștigate în camera de audiență cu Dumnezeu, când credința stăruitoare până la agonie se prinde strâns de brațul cel tare al puterii.” Patriarhi și profeți, pag. 203

Întrebări de meditat

Ce tip de credință trebuie să avem? Și cum obținem cele mai mari biruințe? Împărtășește cu cineva drag câteva biruințe obținute recent, sau câteva biruințe pe care trebuie să le obții. Rugați-vă, fiecare,  unul pentru altul!

Motive de rugăciune – joi, 2 aprilie 2020
 1. Rugați-vă să continuăm să privim către Dumnezeu cu credință, încredințându-I incertitudinile viitorului nostru, știind că El deține controlul. Rugați-vă să avem încredere în Cuvântul lui Dumnezeu chiar și atunci când circumstanțele din jurul nostru par întunecate și descurajatoare.
 2. Rugați-vă pentru înțelepciune pentru conducătorii și administratorii bisericii, în timp ce aceștia înfruntă provocări logistice în reprogramarea sesiunii Conferinței Generale, care va avea loc acum în perioada 20-25 mai 2021, în Indianapolis.
 3. Rugați-vă ca sesiunea Conferinței Generale din 2021 să fie plină de planuri spirituale, axate pe misiune și ca Duhul Sfânt să fie în deplin control.
 4. Rugați-vă pentru tema sesiunii Conferinței generale din 2021: „Isus vine! Implică-te!” Rugați-vă ca membrii din întreaga lume să accepte încă de acum acest apel personal pentru Implicarea Totală a Membrilor.
 5. Rugați-vă pentru o mare revărsare a Duhului Sfânt asupra membrilor bisericii lui Dumnezeu din întreaga lume, oriunde s-ar afla, pentru ca lucrarea să poată fi terminată și să putem merge acasă.

 Dacă aveți motive de rugăciune le puteți menționa în comentarii și ne vom ruga împreună pentru voi!

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, ”Ultima Criză”. Mărturii vol. 9, 11-18
 • Mark Finley, Revive Us Again

Traducere: Adina Păltineanu

2 comentarii

 1. Părăluță Elena

  Aș vrea să vă rugați iubiți mei frați și surori pt mine și familia mea

  1. apsurvivor

   Veți fi în rugăciunile noastre. Avem un Dumnezeu mare și puternic care ne iubeste și ne poartă de grijă. Fie ocrotirea și binecuvântarea Lui asupra familiei dv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *