Ziua 6 – Rugăciune fierbinte, eficientă

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Dar eu strig către Dumnezeu, și DOMNUL mă va scăpa. Seara, dimineața şi la amiază, oftez şi gem, şi El va auzi glasul meu. Mă va scăpa din lupta care se dă împotriva mea şi-mi va aduce pacea, căci mulți mai sunt împotriva mea! Psalm 55: 16-18

”Când biserica se va trezi și va avea simțământul chemării ei sfinte, mult mai multe rugăciuni fierbinți și eficiente se vor înălța spre ceruri, cerând ca Duhul Sfânt să-i arate poporului lui Dumnezeu lucrarea și datoria pe care le are cu privire la mântuirea sufletelor. Noi avem făgăduința neclintită că Dumnezeu Se va apropia de fiecare suflet care Îl caută.” Solii Alese, vol. 1, p. 55

Întrebări de meditat

Cu toții suntem într-o luptă foarte serioasă. Medicii, asistenții medicali și profesioniștii medicali din prima linie simt în special cât de fierbinte este această luptă. Cum îi putem încuraja în munca lor? Cum trebuie să ducem această luptă? Și care este chemarea sfântă la care trebuie să se trezească biserica pe tărâm spiritual?

Motive de rugăciune – miercuri, 1 aprilie, 2020
  1. Rugați-vă ca bunicii noștri, părinții și bătrânii să aibă putere și sănătate în mijlocul acestei crize mondiale.
  2. Rugați-vă pentru profesioniștii din domeniul medical, doctori, asistenți medicali și alții care continuă să lucreze non-stop pentru a îngriji cazurile de coronavirus, în continuă creștere. Rugați-vă pentru sănătatea și siguranța lor personală.
  3. Rugați-vă ca Întreita Solie Îngerească să meargă înainte cu mai multă putere în acele părți ale lumii, unde au fost anulate evenimente mari și programe de informare, când toți ochii se îndreaptă spre cer.
  4. Rugați-vă pentru inițiativele Misiunii în Orașe în numeroase locații din lumea întreagă. Rugați-vă ca semințele care au fost semănate să aducă acum roade pentru împărăția lui Dumnezeu.
  5. Rugați-vă pentru înțelepciune, răbdare și bunăvoință în rezolvarea tuturor schimbărilor multiple, care au loc în viața de zi cu zi, astfel încât oamenii să poată face față și, dincolo de aceasta, să fie martori credincioși ai Dumnezeului Atotputernic ce conduce viața lor.

Dacă aveți motive de rugăciune le puteți menționa în comentarii și ne vom ruga împreună pentru voi!

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

  • Ellen White, ”Ultima Criză”. Mărturii vol.9,11-18
  • Mark Finley, Revive Us Again

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *