Insulele Solomon: un sat neadventist păzeşte Sabatul şi dă zecime

Capture

Directorul regional al misiunii din insulele Solomon în insula Makira (estul insulelor Solomon) ne-a povestit despre un grup care a apărut într-o zi la biroul regional cu o sacoşă de bani pe care i-au înmânat pastorului. “Pentru ce?” a întrebat el. “ Aceasta este zecimea din satul nostru pentru ultimele luni” a venit răspunsul. Aceşti oameni provin dintr-un sat ce serba duminica. Pastorul bisericii a fost învăţat de un profesor adventist cu mulţi ani în urmă şi acum, împreună cu unul din foştii membri ai parlamentului (studiind Biblia) au ajuns la convingerea  adevărului despre Sabat. Ei au împărtăşit şi celorlalţi ceea ce descoperiseră şi împreună au făcut o schimbare în ceea ce priveşte ziua de închinare. Au aşteptat cu răbdare ca Dumnezeu să le trimită un pastor adventist pentru ca să-i poată da zecimea. Cum nu a venit niciunul, au călătorit cu un car cu boi până la birouri pentru a aduce banii. Acum conducătorii se roagă şi caută cu seriozitate un voluntar care ar putea merge să locuiască printre aceşti oameni. Ne mai mirăm că Scripturile ne spun că dacă ucenicii lui Dumnezeu nu vorbesc, vor vorbi pietrele în locul lor ( Luca 19:39-40)? Dumnezeu îşi va isprăvi lucrarea cu sau fără tine. Eu sunt implicat… tu eşti? Aşa cum a fost povestită de pastorul Wayne Boehm, fost preşedinte al Misiunii din Insulele Solomon şi actual preşedinte al Misiunii din Fiji.

Un comentariu

  1. Mirel Tabacitu

    multumim pt imformati  

    Cu pretuire, Mirel Tabacitu

    De la: Redesteptare si reforma Către: mireltabacitu@yahoo.com Trimis: Vineri, 14 Iunie 2013 23:20:06 Subiect: [New post] Insulele Solomon: un sat neadventist păzeşte Sabatul şi dă zecime

    apstranger posted: ” Directorul regional al misiunii din insulele Solomon în insula Makira (estul insulelor Solomon) ne-a povestit despre un grup care a apărut într-o zi la biroul regional cu o sacoşă de bani pe care i-au înmânat pastorului. “Pentru ce?” a întrebat el. “ Ac”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *