Mesajul sănătății ne-a condus la adevăr

Eu şi soţia mea dorim să vă mulţumim tuturor pentru site-ul ʺRedeșteptare prin Cuvântʺ şi pentru binecuvântarile zilnice care le primim din citirea Bibliei cu voi. Este încă o  binecuvântare şi o minune  în drumul nostru spre a deveni adventişti de ziua a șaptea (am fost botezaţi în biserică toamna trecută). Suntem parte a majoritatii tăcute dar, nu începem nici o zi fără a citi Biblia cu voi.

Mărturia noastră ar putea dura ore, dar o să încerc să o rezum. Acum doi ani, am descoperit solia despre sănătate, care ne-a pornit pe cărarea unei sănătăţi mai bune, dar mai important, ne-a îndrumat spre a deveni membri ai familiei advente şi către descoperirea adevărului  despre legea lui Dumnezeu. Am putea spune că  am rătăcit în lumea întunericului spiritual timp de patruzeci de ani, chiar dacă am mers la biserică şi avem câteva rude  implicate în mare măsură ca pastori sau diaconi (toți neadventiști).

Rezultatul final, dar asta doar prin harul şi puterea lui Dumnezeu, am devenit vegetarieni. Sănatatea noastră s-a îmbunătăţit, nu mai luăm medicamente şi creşterea spirituală  continuă zilnic, cu toate că încă ne simţim ca născuți de curând. Soţia mea, care lua zilnic medicamente pentru astm, este cu 95% mai bine și nu mai ia nici un medicament. Tensiunea ei este acum normală, după ce zeci de ani a fost prea mare. Eu, de asemenea, nu mai iau nici un medicament, în timp ce vecinii noștri adaugă rețetă după rețetă, totul din cauză că pastilele, de fapt, nu vindecă boala.

Pentru a rezuma, şi tu ai putea urma planul de dietă a lui Dumnezeu dacă te supui Lui. Am fost crescut la o fermă, familia mea încă se ocupă cu creșterea animalelor. Dacă eu am putut renunța la lapte, carne de vită, de pasăre, etc. şi tu poţi. Crede în puterea lui Dumnezeu.

În încheiere, mulţumim familiei adventiste, mulţumim postului tv 3ABN, mulţumim Speranţei TV. Fiecare dintre voi aţi fost o binecuvântare pentru noi şi ne-aţi condus afară din Babilon! Dacă Domnul nu vine până atunci, vă vom vedea la Conferinţa Generală din 2015.

Cal Youel

Traducere: Ady Podosu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *