Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

23 – 29 decembrie 2022

  • Rugați-vă pentru cele 10 zile de rugăciune care se vor desfășura în perioada 11-21 ianuarie 2023, având  tema: Înapoi la altar. Rugați-vă ca multe biserici și grupuri din întreaga lume să participe.
  • Continuați să vă rugați ca persoanele și familiile din întreaga lume să fie atrase înapoi la altar, la altarul lui Dumnezeu, de închinare în fiecare zi – experimentând personal ce înseamnă să mergi zilnic cu Isus.
  • Rugați-vă ca să vedem fiecare dificultate ca pe un motiv de a ne încrede în Dumnezeu și de a-L lăuda mai mult, așa cum Pavel și Sila L-au lăudat pe Dumnezeu chiar și când erau în lanțuri.
  • Rugați-vă pentru sănătatea persoanelor în vârstă și a celor cu imunitate compromisă, pe măsură ce intrăm în lunile mai reci din emisfera nordică.
  • Rugați-vă pentru refugiații din orașele și localitățile dumneavoastră care poate se luptă să supraviețuiască, să se încălzească sau cărora le lipsesc cei dragi în această perioadă a anului. Rugați-vă pentru a găsi modalități prin care puteți să ajungeți la ei și să-i ajutați.

Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *