Cereri de rugăciune ale bisericii mondiale

26 august – 1 septembrie 2022

  • Rugați-vă pentru Săptămâna de rugăciune a familiei reunite „Reconstruirea altarului familiei”, programată de departamentul Viața de Familie al Conferinței Generale pentru 4-10 septembrie 2022. Pentru a afla mai multe, faceți clic pe https://family.adventist.org/resources/rtfa/ Veți găsi materialele în limba română pe site-ul Redeșteptare și Reformă
  • Rugați-vă ca familiile adventiste din întreaga lume să își propună în inimile lor să reconstruiască altarul familiei, în momente consacrate de închinare, și prin aceasta să Îl aducă pe Isus din nou în centrul vieții lor, ca sursă de putere, binecuvântări și mântuire pentru familiile lor.
  • Rugați-vă pentru pastorul Ted și Nancy Wilson, precum și pentru mulți alții, care țin în prezent întâlniri de evanghelizare în Mongolia. Rugați-vă pentru ca mulți să accepte adevărul Cuvântului lui Dumnezeu.
  • Rugați-vă pentru pastorii și liderii bisericilor din țările asiatice, care se află în prezent în închisoare pentru infracțiuni simple – cum ar fi aceea de a tipări pentru membri lecțiunile trimestriale de la Școala de Sabat.

Sursa: World Church Prayer Requests – revivalandreformation.org

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.