Ziua 22 – Știința tuturor științelor

Căci Dumnezeu a vrut ca toată plinătatea să locuiască în El  şi să împace totul cu Sine prin El, atât ce este pe pământ, cât şi ce este în ceruri, făcând pace prin sângele crucii Lui. Coloseni 1:19-20.

Știința mântuirii este știința tuturor științelor; știința care reprezintă studiul îngerilor și al tuturor inteligențelor din lumile necăzute; știința care angajează atenția Domnului și Mântuitorului nostru; știința care descoperă intenția născută în mintea Celui Infinit — „care a fost ținută ascunsă timp de veacuri” (Romani 16, 25); știința care va constitui studiul celor răscumpărați ai lui Dumnezeu de-a lungul veacurilor fără număr. Acesta este cel mai înalt studiu în care îi este omului cu putință să se angajeze. El va da vigoare minții și va înălța sufletul. Educația, p.126

Provocarea inimii

Ai o diplomă? Ai urmat o școală? Ai învățat o meserie? Toate aceste lucruri sunt bune, dar nimic nu se poate compara cu studiul științei mântuirii. Este ușor să spui: „Oh, știu Ioan 3:16” și să pretinzi că înțelegi mântuirea. Și deși, da, mântuirea poate fi descrisă în termeni simpli, totuși există o profunzime în studiul ei, care necesită o privire mai profundă. Scufundându-te în acest studiu, gândindu-te la lucrurile pe care Isus le-a realizat prin viața, moartea și învierea Sa și apreciind modul în care se leagă de tema marii lupte, de sanctuar, de judecată și, cel mai important, de viața noastră de fiecare zi; toate acestea te vor ajuta să te îndrăgostești de Isus din ce în ce mai mult pe măsură ce te adâncești tot mai mult în acest studiu..

Vei alege astăzi să te implici în această știință a tuturor științelor? Vei pune deoparte timp pentru cel mai important studiu din toată veșnicia, cum să câștigi suflete pentru Împărăția lui Dumnezeu?

Cereri de rugăciune

  • Roagă-te pentru o apreciere mai profundă a lucrării de mântuire pe care Isus a săvârșit-o pentru tine.
  • Roagă-te pentru o înțelegere mai clară a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la cruce.
  • Roagă-te pentru mulțimile care nu înțeleg minunatul adevăr despre Hristos Neprihănirea Noastră și Evanghelia mântuirii care vine toată de la El, nu din faptele noastre omenești.
  • Roagă-te pentru familia ta apropiată și extinsă. Roagă-te pentru mântuirea lor și pentru oportunități de a le împărtăși credința ta, cuvântul lui Dumnezeu și dragostea lui Hristos.
  • Roagă-te pentru ca cei care se luptă cu dependențele să găsească biruința.
  • Roagă-te pentru cele 7 nume de pe lista ta. Roagă-te pentru o oportunitate de a interacționa cu ei și de a-i invita la biserică, la tine acasă sau la o întâlnire.

Alăturați-vă  24/7 Uniți în rugăciune

Alăturați-vă altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://us02web.zoom.us/j/81684898368?pwd=MHhtYzQ0VlQ2WmR1SGxxQWZtbGZWQT09

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *