Cuvântul Tău este o candelă pentru picioarele mele şi o lumină pe cărarea mea. – Psalmul 119:105

Cel care primește prima rază de lumină trimisă și umblă în ea, punându-și acțiunile în armonie cu Cuvântul lui Dumnezeu, va primi și mai multă lumină. Cel care umblă în lumină pe măsură ce aceasta vine, fără să aștepte să i se înlăture orice îndoială, să i se rezolve orice taină, va merge mai departe pentru a-L cunoaște pe Domnul. Pentru el, lumina va străluci mereu crescând până la miezul zilei. Calea lui va fi luminată pe măsură ce înaintează. Cuvântul lui Dumnezeu va fi o lampă pentru picioarele sale și o lumină pe calea sa. – Signs of the Times 17/9/1902

Provocarea inimii

Îți amintești acea zi în care ți-ai dăruit inima și viața lui Isus? Sau acea dată când o predică a vorbit inimii tale? Sau acel moment în care citirea unei povestiri sau a unui pasaj din Biblie te-a convins cu adevărat?

Cuvântul lui Dumnezeu este puternic. Creator – nivel remarcabil. Cu toate acestea, se pare că ne luptăm să îl lăsăm să își facă lucrarea în viața noastră. Recurgem la a ne încrede în propriile noastre abilități, inteligență, convingeri, în loc să ne încredem în promisiunile Bibliei și să ne bazăm, de asemenea, pe Mânuitorul Divin din spatele lor – Dumnezeul Creator Atotputernic, care este doritor să aducă la îndeplinire împlinirea completă a promisiunilor Sale în viața ta mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată. Îl vei lăsa să împlinească această lucrare în viața ta? Te vei prinde astăzi din nou Cuvântul Său, îl vei crede și îi vei permite să facă ceea ce spune că va face? Vei permite Cuvântului Său să fie cu adevărat o lumină pe cărarea ta?

Cereri de rugăciune

  • Roagă-te pentru cele 7 persoane de pe lista ta.

  • Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să obții o înțelegere mai profundă din Cuvântul Său pe care să o poți împărtăși cu cei 7 oameni pentru care te rogi.

  • Roagă-te și cere împlinirea unor făgăduințe specifice din Biblie pentru a vă întări rugăciunile.

  • Roagă-te ca noi, ca biserică, să studiem Cuvântul lui Dumnezeu și să ne rugăm ca niciodată înainte, astfel încât să vină Ploaia Târzie.

  • Roagă-te pentru Myanmar în timp ce ciocnirile dintre junte încă se intensifică. Roagă-te pentru un gard de protecție în jurul credincioșilor și ei să rămână neclintiți în credință în mijlocul tulburărilor și conflictelor.

Alăturați-vă  24/7 Uniți în rugăciune

Alăturați-vă altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://us02web.zoom.us/j/81684898368?pwd=MHhtYzQ0VlQ2WmR1SGxxQWZtbGZWQT09

Traducere: Adina Păltineanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *