Ziua 12 – Cereri de rugăciune pentru Sabat

Cereri de rugăciune

  • Rugați-vă pentru înțelepciune pentru liderii bisericii la viitoarea sesiune a Conferinței Generale din St. Louis, SUA (5-11 iunie 2022).
  • Rugați-vă pentru poporul ucrainean și, în special, pentru membrii bisericii din zonele care sunt afectate de conflict. Rugați-vă ca ei să fie o lumină strălucitoare pentru oamenii răniți din jurul lor.
  • Rugați-vă pentru ca Duhul Sfânt să se reverse peste lucrarea de vestire a Evangheliei prin literatură în întreaga lume. Rugați-vă ca aceasta să fie o cale intrare care să-i conducă pe mulți să-L accepte pe Isus Hristos.
  • Rugați-vă pentru refugiații afgani strămutați.
  • Rugați-vă pentru intervenția lui Dumnezeu cu privire la creșterea prețurilor la combustibili și alimente, în special în Peru, unde există o stare de urgență. Rugați-vă ca Dumnezeu să Se îngrijească de nevoile poporului Său după bogăția și gloria Sa.

Alăturați-vă  24/7 Uniți în rugăciune

Alăturați-vă altor credincioși din întreaga lume care se roagă împreună pe Zoom în timpul celor 40 de zile de rugăciune: https://us02web.zoom.us/j/81684898368?pwd=MHhtYzQ0VlQ2WmR1SGxxQWZtbGZWQT09

Traducere și adaptare: Adina Păltineanu 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *