Motive de rugăciune 14 august

Faceți în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni și cereri. Vegheați la aceasta, cu toată stăruința, și rugăciune pentru toți sfinții. Efeseni 6:18

Cel mai eficient mod  de a ne angaja în război împotriva lui Satan este de a ne ruga. Linia frontului în această luptă este chiar acolo unde te afli. Fie că ești singur in lupta ta in rugăciune, fie că ești unul dintre mulți alții, rugăciunea ta are întotdeauna o importanță strategică pentru planul lui Dumnezeu. Să batem la ferestrele cerului cu o îndrăzneală sfântă care nu va da înapoi. Să ne smerim inimile înaintea lui Dumnezeu în post și rugăciune și să ne luptăm până la revărsatul zorilor pe măsură ce îndrăznim să cerem mai mult. Să-L lăudăm pe Dumnezeu chiar înainte de a primi binecuvântările pe care le dorim. Pentru acest Sabat:

  1. Să ne luăm un timp special în care să adunăm binecuvântările primite in această săptămână, să-L lăudăm pe Duhul Sfânt pentru intervențiile din viața noastră și a celor pentru care ne-am rugat.
  2. Să ne rugăm pentru bisericile noastre, pentru prezența Duhului Sfânt in momentele de închinare, ca tinerii și copiii noștri să fie atinși de Cuvânt, fie că vor fi in biserici sau in tabere biblice de vacanță, pentru pastorii noștri să fie călăuziți de Duhul Sfânt in prezentarea Cuvântului.
  3. Să ne rugăm pentru cei bolnavi. Vezi lista așa cum au fost amintiți în săptămâna aceasta, să primească atingerea Lui, mângâiere și vindecare in acest Sabat.
  4. Pentru cei bolnavi spiritual. Sunt câteva persoane care au fost amintite pe nume în această săptămână. Sunt mulți care luptă cu povara păcatului, care trec prin încercări, sau sunt descurajați. Pentru copiii și cei dragi din familiile noastre este vremea să cerem de la Domnul stăruitor să intervină cât mai este încă har.
  5. Pentru colportori și toți cei implicați în misiunea de a ajuta pe oameni. Este nevoie de  rugăciune  stăruitoare! Sunt suflete  ce  caută  salvarea, care au nevoie  de călăuzire.

Bucuria Sabatului și a întâlnirii cu Mântuitorul nostru să inunde inimile noastre în acest Sabat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *