Ziua 99 – Voi merge… în toată lumea

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

 Şi am văzut un alt înger care zbura prin mijlocul cerului cu o Evanghelie veşnică, pentru ca s-o vestească locuitorilor pământului, oricărui neam, oricărei seminţii, oricărei limbi şi oricărui norod. – Apocalipsa 14:6

Dumnezeu vă oferă cu o mână credință — prindeți-vă de brațul Lui cel puternic — iar cu cealaltă mână vă oferă iubire — întindeți-vă mâna spre sufletele care pier. Hristos este calea, adevărul și viața. Urmați-L pe El. Nu umblați după firea pământească, ci după Duhul. Umblați așa cum a umblat El. Voia lui Dumnezeu este chiar sfințirea voastră. Lucrarea pe care o aveți de îndeplinit este să faceți voia Aceluia care vă susține viața spre slava Lui. Dacă munciți pentru voi înșivă, aceasta nu vă folosește la nimic. A munci pentru binele altora, a vă purta de grijă vouă înșivă mai puțin și a consacra mai serios totul lui Dumnezeu va fi bine primit de El, iar prin bogăția harului Său vă va fi răsplătit. –Mărturii, vol.2, p. 170

De meditat

 • Adventiștii din ziua a șaptea au o chemare unică, profetică, să proclame Întreita Solie Îngerească în întreaga lume pentru pregătirea celei de-a doua Veniri a lui Isus.
 • Aceste solii pot fi rezumate astfel:
   1. Dumnezeu este Creatorul tău, ești iubit și dorit de El. Acceptă darul harului Lui și judecata va fi în favoarea ta.
   2. Această lume cu toate sistemele sale anti-Dumnezeu este coruptă, nedemnă de încredere și căzută. Pune-ți încrederea numai în Dumnezeu.
   3. Satana, inițiatorul morții, mizeriei, egoismului și durerii, păcatului și a tuturor celor care îmbrățișează minciunile sale vor fi distruși în curând pentru ca dreptatea și dragostea să fie restaurate în univers. Doar cei care își pun încrederea în Mântuitorul iubitor Isus Hristos vor fi mântuiți pentru veșnicie și vor fi transformați într-o făptură nouă care reflectă iubirea neegoistă a lui Dumnezeu.
 • Este dorința ta să faci tot ceea ce stă în puterea ta pentru a ajunge la această lume pierdută cu iubirea lui Dumnezeu și cu mesajul pocăinței, mântuirii și judecății?
 • Vei străluci ca reprezentant al lui Hristos într-o lume întunecată?
 • Vei sta, vei trăi, vorbi, îngriji, binecuvânta și iubi, îmbrățișându-ți identitatea profetică ca adventist din ziua a șaptea?
 • Și dacă nu ești adventist din ziua a șaptea, este dorința ta să te alături mișcării lui Dumnezeu pentru timpul sfârșitului, să fii botezat și să te implici în misiunea lui Isus?

Motive de laudă

 • J.S .: Dumnezeu a făcut minuni ca răspuns la rugăciunile noastre. Oameni au fost eliberați de demoni și vrăjitorie și mulți au fost vindecați de boli spirituale și fizice.
 • Viviana H.: Lăudați pe Domnul că, în aceste 100 de zile de rugăciune, El ne-a permis să începem un grup mic în casa noastră cu vecinii și ei încep să-L cunoască pe Isus.
 • Chadwick A.: Fiul meu mic aproape a murit sufocat. Pulsul i-a scăzut și un timp nu a putut respira.. Toți ne-am panicat și am încercat să ne dăm seama ce să facem. Apoi mi-am adus aminte de ceea ce citisem în acea zi la cele 100 de zile de rugăciune (Privind la Isus) și m-am rugat pentru viața lui. Dumnezeu mi-a dat o convingere calmă că nu va muri. Am putut să facem CPR și după 15 minute fără niciun semn de viață a început să respire. În cele din urmă l-am dus la spital, unde a fost stabilizat. Lăudat fie Dumnezeu că l-a salvat!
 • T.E .: Am fost binecuvântat în timpul celor 100 de zile. Mă rugam pentru fratele meu care s-a abătut de la Dumnezeu și și-a părăsit familia de 7 ani. Nici măcar nu a participat la ceremonia mea de nuntă. În mod miraculos, fratele meu s-a întors acasă în aceste 100 de zile de rugăciune. El și-a mărturisit păcatele și acum este pe deplin implicat în lucrarea lui Dumnezeu!
 • Orusoso A.: În timpul celor 100 de zile de rugăciune, eu și soțul meu am cerut Domnului să impresioneze inimile noastre, ale familiilor și prietenilor noștri pentru a veni în sprijinul altora în timpul crizei. Deși afacerea mea a suferit financiar de la carantina din martie, am ajuns la toți cei la care am fost conduși în diferite momente din această perioadă. La începutul acestei săptămâni, am avut impulsul de a-mi verifica finanțele, doar pentru a descoperi că, în ciuda tuturor cheltuielilor cu întreținerea zilnică, facturilor acumulate și a sprijinirii altora, finanțele mele nu erau pe roșu șa cum mă temeam. Lăudat fie Dumnezeu!
Motive de rugăciune  –Vineri, 3 iulie 2020
 • Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute pe tine și familia ta să îmbrățișezi pe deplin identitatea misionară profetică, adventistă din Apocalipsa 14.
 • Rugați-vă pentru o inimă dispusă să intre în câmpul misiunii, indiferent dacă este misiune locală sau într-o țară străină.
 • Rugați-vă pentru toți cei care încă suferă de coronavirus. Rugați-vă pentru vindecare și pentru sfârșitul pandemiei.
 • Rugați-vă pentru o clinică mobilă din San Francisco, care se instalează pe proprietățile bisericii pentru a oferi îngrijire dentară și oftalmologică gratuită, plus control medical gratuit. Vă rugăm să cereți lui Dumnezeu să binecuvânteze pacienții cu vindecare fizică și spirituală.
 • Rugați-vă pentru persoanele care și-au luat decizia de a fi botezate. Rugați-vă să se îndrăgostească de Isus și să ia o decizie totală de a se preda Lui.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate.

Traducere: Adina Păltineanu

3 comentarii

 1. Tettambel Elena

  Rog organizatorii sa se gîndească la timpul pe care il trăim. In urma binecuvantarilor avute in aceste 100 zile, mi-aș dori enorm ca acestea să continue si mai departe. Suntem un grup care ne dorim asta.

  1. apsurvivor

   Multumim de sugestie. Duminică in articolul pregatit si intitulat ”Cele 100 de zile de rugăciune S-au terminat…
   ce urmează?” vom veni cu propuneri atat pentru vorbitorii de limba engelza cat si pentru versiunea in limba romana.
   Până aatunci vă dori un Dabat cu multa pace si binecuvântarea Domnului Sabatului.

 2. ionbuciuman

  Există o modalitate foarte simplă prin care fiecare membru poate participa la misiunea transculturală a bisericii. Când se alcătuiește bugetul anual al fiecărei biserici, să fie prevăzută din capul locului o sumă (cam 5-6% din bugetul local) pentru misiunea externă. Acești bani vor fi trimiși unui misiuni de unde se vor primi rapoarte misionare, iar bisericile cu potențial uman pot participa la proiecte trimițând și susținând financiar, voluntari. Viața unai astfel de biserici va cunoaște sigur o revitalizare și o redeșteptare. Pentru informații și colaborare se poate lua legătura cu catedra de misiologie a Universității Adventus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *