Ziua 56 – Devotament față de misiunea lui Dumnezeu

Apelând la Isus în nevoia noastră urgentă!

Căci, măcar că sunt slobod faţă de toţi, m-am făcut robul tuturor, ca să câştig pe cei mai mulţi… M-am făcut tuturor totul, ca, oricum, să mântuiesc pe unii din ei. 1 Corinteni 9:19, 22

”Fiecare ucenic adevărat este născut în Împărăția lui Dumnezeu ca misionar.” – Hristos Lumina Lumii,  p. 195

Întrebări de meditat

 • Lucrarea misionară, evanghelizarea, acestea nu sunt domenii de slujire rezervate doar pastorului sau evanghelistului instruit.
 • Fiecare credincios, în a cărui inimă Isus locuiește prin Duhul, este chemat să lumineze în această lume prin cuvinte de adevăr și acțiuni de iubire.
 • De ce să nu-l rogi pe Hristos chiar acum să-ți arate cine și unde este astăzi câmpul misiunii tale?
 • Roagă-te pentru milă autentică pentru sufletele pierdute și curajul de a împărtăși credința cu dragoste față de oamenii din sfera ta de influență.

Motive de laudă

 • Familia Makoba: „Cele 100 de zile de rugăciune au fost o experiență bună pentru noi ca familie. Deși situația din jurul nostru pare de temut, ca familie, luăm această perioadă pentru a ne reconsacra viața lui Isus luând în serios programul de 100 de Zile de Rugăciune. ”
 • Echipa de tineret „Un an în misiune” din Guwahati, India, a reușit să ajungă la sute de hinduși cu mesajul de sănătate chiar înainte de izolarea Covid-19.
Motive de rugăciune – Joi, 21 mai 2020
 • Roagă-te pentru o înțelegere clară cu privire la misiunea lui Dumnezeu pentru tine în locul în care te afli acum. Roagă-te ca Dumnezeu să te ajute să fii credincios în a împărtăși pe Hristos cu oamenii din jurul tău prin cuvintele, acțiunile și conduita ta.
 • Rugați-vă pentru toate spitalele adventiste, deoarece au multe nevoi în timpul acestei crize. Rugați-vă ca medicii, asistentele și personalul să fie împuterniciți de Duhul Sfânt să fie martori pentru Dumnezeu pentru pacienții lor.
 • Rugați-vă ca ”Centrele Speranței de Viață” ale fiecărei biserici din întreaga lume să fie un far de lumină în aceste zile întunecate.
 • Rugați-vă pentru orașele mari din țara voastră și pentru ca Dumnezeu să ne dea oportunități pentru a ajunge la oamenii din aceste locuri.
 • Rugați-vă pentru misionarii din linia întâi, în special în fereastra 10/40, care încearcă să-l aducă pe Isus în comunități care au fost conduse de Satana de mii de ani.

Pentru aprofundare – Sugestii pentru studiu suplimentar în această săptămână:

 • Ellen White, Calea către Hristos, capitolul 1, ”Iubirea lui Dumnezeu pentru om”
 • Derek J. Morris, The Radical Prayer
Te invităm să ne rugăm împreună: trimite cererea ta de rugăciune prin intermediul formularului de aici, iar noi ne vom ruga pentru tine. De asemenea, roagă-te şi tu alături de noi pentru cererile deja adăugate. Traducere: Adina Păltineanu

Un comentariu

 1. ionbuciuman

  Suntem trimiși în misiune în Numele Întreit, cu puterea Duhului care ne dotează diferit pe fiecare cu daruri personalizate. Activitatea tuturor se armonizează într-o lucrare unică de salvare a celor din jur. Când fiecare își face partea rezultatele vor aduce laudă Numelui Întreit. Un ciclu complet de slujire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *