Minunea de la Pathway to Health în Virginia de Vest

Când poporul lui Dumnezeu se unește de dragul de a împărtăși altora iubirea lui Hristos, se întâmplă minuni speciale – și tocmai acest lucru l-am văzut luna aceasta când peste 700 de voluntari s-au unit la Centrul de Conferințe din Beckley, Virginia de Vest, pentru servicii de consultație gratuită organizate de Your Best Pathway to Health (Cel mai bun drum al tău către sănătate).

Scopul a fost acela de a sluji nevoilor fizice ale celor pe care i-am întâlnit și, cu ajutorul lui Dumnezeu am îndeplinit această țintă. Mai mult de 1700 de oameni au primit tratament pentru probleme medicale, stomatologice și oftalmologice precum și diverse alte servicii cum ar fi tunsori, masaje și consiliere. S-au dat servicii medicale în valoare de aproximativ 6 milioane de dolari și medicamente de 50 000 dolari. Multe inimi și vieți au fost schimbate.

Ca pastor în Conferința Mountain View, al cărei teritoriu cuprinde și Beckley, a fost privilegiul meu să fac parte din departamentul de capelani ai clinicii. În prima zi în care am deschis mergeam de-a lungul șirului de oameni ce își aștepta rândul afară, când o femeie m-a  întrebat: ”Ce mai faceți?”

I-am spus că eram unul dintre capelani și i-am explicat în ce consta activitatea noastră.

Atunci, m-a întrebat dacă pot să mă rog pentru ea. A menționat că se afla în procesul de adoptare a unei fetițe pe care ea și soțul ei au îngrijit-o de când avea o săptămână. Dar acum, mama biologică voia copilul înapoi și întârzia adopția.

Ne-am rugat împreună chiar acolo, cerând împlinirea făgăduinței din Matei 18:19, care spune că dacă ne învoim să ne rugăm, ne va fi dat. Ne-am rugat de asemenea ca situația să fie rezolvă repede de dragul copilului.

Câteva ore mai târziu, în timp ce treceam din nou în zona de așteptare la departamentul de stomatologie, am întâlnit-o stând cu un zâmbet larg. Mi-a spus fericită că avocatul care se ocupa de procesul de adoptare a sunat-o la puțin timp după ce ne-am rugat și a anunțat-o  că stabilise o întâlnire în cursul săptămânii următoare pentru finalizarea adoptării.

”Aleluia!” am exclamat.

Am înălțat chiar atunci o rugăciune de mulțumire Tatălui nostru din ceruri.

Femeia mi-a povestit apoi, că în timp ce ne rugam împreună mai devreme, un alt capelan se ruga cu soțul ei în parcare.

Dumnezeu a orchestrat cu adevărat ca această binecuvântare să cadă asupra acestei familii în ziua aceea. A fost un privilegiu să facem parte din povestea minunii lor.

James Volpe slujește ca pastor în Conferința Mountain View, în districtul Clarksburg Fairmont Grafton.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *