Pregătește-te pentru 10 zile de minuni

Tuturor ne place să citim despre răspunsuri uimitoare la rugăciune. Dar dacă Dumnezeu așteaptă să-ți dea ție, familiei, bisericii și localității tale una dinte acele mărturii uluitoare de rugăciune ascultată în  luna ianuarie?

Mii de oameni au participat la programul celor Zece Zile de Rugăciune în ultimii cinci ani și mulți au vorbit despre întărirea credinței, despre vindecare fizică și spirituală, despre reînnoirea unității în adunările lor. Mărturia lor poate fi a ta. Ascultă ce ne-au împărtășit participanții la cele Zece Zile de Rugăciune.

”S-au petrecut minuni, au avut loc vindecări și multe rugăciuni care nu primiseră răspuns multă vreme au fost ascultate,” spune Buhire Elie Brown, un misionar din insulele Guadalupe din Marea Caraibiană. ”O doamnă, care fusese invitată de sora unei colege, a fost vindecată de cancer la plămâni și a călătorit în Franța pentru control, iar acest lucru i-a fost confirmat de un doctor de acolo. Cred că nici o biserică nu-și poate  permite să rateze următoarele Zece Zile de Rugăciune.”

Unitatea era ca cea din camera de sus, înaintea zilei Cincizecimii,” spune Emmanuel Amey Azameti, din Ghana. ”Membrii bisericii noastre au fost atât de inspirați de această experiență încât au repetat în luna iulie programul din ianuarie.”

Într-un an chiar și postul mondial de radio adventist a apelat la ascultători să meargă la bisericile adventiste să se roage în timpul celor Zece Zile de Rugăciune. Într-una din biserici, în ultima zi au fost botezați 85 de oameni.

Și mărturiile pot continua. Nimic nu este mai puternic decât o biserică pe genunchi!

”În ultima noapte a celor Zece Zile de Rugăciune, am decis să practicăm programul opțional de a petrece toată noaptea în rugăciune,” spune Liz Chacon, din California. ”Eram puțin speriați căci nimeni dintre noi nu mai participase vreodată la un astfel de program. Am început la ora 19. Am cântat și ne-am rugat.”

Ea povestește că pe la 12.30 noaptea, un miros puternic de flori, parcă de trandafiri a umplut încăperea. Grupul  de participanți a ieșit pe hol, încercând să-și dea seama de unde venea mirosul, dar pe hol nu era nici un miros. Mirosul era prezent doar în încăperea în care toți se rugau.

”Mirosul a persistat până ce am încheiat întâlnirea de rugăciune,” a spus ea. ”A fost o experiență uluitoare și ne-a adus aminte de mireasma dulce a rugăciunilor de mijlocire ale Domnului Hristos, rugăciuni care se înalță în ceruri împreună cu rugăciunile noastre. Noi continuăm să avem nopți de rugăciune ca parte vitală a vieții bisericii noastre. Vă mulțumim pentru că ați creat cadrul în care să putem participa.”

Da, Isus stă în Sfânta Sfintelor și tânjește să amestece dulcea mireasmă a darului Său cu rugăciunile noastre. El tânjește să toarne peste noi Duhul Sfânt, așa cum a făcut cu ucenicii la Cincizecime. Schimbarea inimilor noastre este cea mai mare dovadă pe care o avem privind această binecuvântare!

Să înaintăm pe genunchi!

Jerry și Janet Page, asociația pastorală, a bisericii adventiste mondiale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *