Rugăciunile neobosite ale soției m-au salvat

Știu că Dumnezeu  poate salva în chip desăvârșit pentru că nu e mult timp de când, soția mea, Cindy, a strigat la Dumnezeu în durerea ei: ”Salvează-mi soțul! Salvează-mi căsnicia!”

Aproape ca pot să simt durerea ei când striga la Dumnezeu să mă elibereze de dependența care distrugea căsnicia noastră și mă omora. Droguri, alcool, pofte și tutun puseseră stăpânire pe viața mea. Toți i-au spus să renunțe… nu se va schimba niciodată.

Laud pe Dumnezeu că nu a renunțat nici la Dumnezeu și nici la mine. Ea a luat hotărârea de a se ruga până ce Dumnezeu va face o minune. Și Dumnezeu a făcut o minune! Acum sunt pastor hirotonit în biserica lui Dumnezeu  din zilele de pe urmă, ca urmare a rugăciunilor neobosite ale soției mele.

Desigur o mulțime de alte minuni au avut loc pentru ca să se întâmple acest lucru, dar un lucru știu sigur. Totul s-a întâmplat datorită rugăciunilor neobosite ale soției mele.

În ultimele luni Dumnezeu m-a impresionat să mă rog pentru frații și surorile din întreaga lume, care-și aduc cererile de rugăciune la camera de rugăciune personală online numită ”Ne rugăm”.

Simt durerea din inimile lor, atunci când se roagă ca soții/soțiile lor să li se alăture în închinarea către minunatul nostru Dumnezeu iubitor. Simt disperarea lor în timp ce se roagă pentru copiii care s-au îndepărtat de Dumnezeu și de biserica Sa. Pot să simt frica pe care o au pentru familie și prietenii care se află sub robia lui Satan și sunt ținuți captivi de aceste dependențe. Aproape că-i pot auzi zguduind cerul în timp ce se roagă: ”Doamne, salvează-i! Te rog, salvează-i!”

Atunci inima mea tresaltă de bucurie pentru că știu că el poate face acest lucru și știu că va răspunde la rugăciunile lor! Evrei 7:25 ne spune: ”De aceea şi poate să mântuiască în chip desăvârșit. ” Nici o problemă nu este prea mare pentru El.

Chiar acum, El așteaptă ca să-I trimiți acele rugăciuni, pentru căsnicia ta, pentru copii și pentru toate situațiile prin care treci și care omenește sunt imposibil de rezolvat. Nu renunța. Nu renunța niciodată. S-ar  putea să fii la distanță de o rugăciune de o minune.

Rick Mercer

Pastor, Morganton, Carolina de Nord

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *