Rugăciunea este cheia

Gânduri de rugăciune – de Ted Wilson

Ce privilegiu să vorbești cu Dumnezeu direct, fără nici o barieră.

Sunt atât de bucuros că există rugăciunea – rugăciunea permanentă. Nu sunt sigur cum fac față oamenii fără rugăciune și fără această minunată discuție cu Dumnezeu. De  multe ori pe parcursul zilei, pur și simplu vorbesc cu Dumnezeu, cerând îndrumare, înțelepciune, călăuzire sau protecție. Ce asigurare, să știm că avem un Creator și Răscumpărător care nu doarme niciodată și care este totdeauna gata să asculte lauda, mulțumirile și cererile noastre. Ce privilegiu pentru membrii bisericii din lumea întreagă sa fie Uniți în Rugăciune.

Să ne rugăm pentru creșterea personală în Hristos, pentru familiile noastre, pentru biserică și pentru localitatea unde suntem. Să ne rugăm pentru marea nevoie de Redeșteptare și Reformă – pentru  tine, pentru familia ta, pentru biserica ta și pentru cei din jurul tău.

Acum când intrăm într-o nouă perioadă de cinci ani de evanghelizare, să ne amintim că rugăciunea este cheia pentru redeșteptare și reformă. Să dăm totdeauna slavă lui Dumnezeu pentru orice succes pe care l-am avea. Dumnezeu va deschide pentru noi  rezervele Sale de putere și călăuzire pe măsură ce ne supunem Lui prin studiul Bibliei, al Spiritului Profetic și prin rugăciune stăruitoare.

Să continuăm să înălțăm pe Hristos, Cuvântul Său, neprihănirea Sa, serviciul Său în sanctuar, puterea Sa salvatoare  în marea luptă, întreita solie îngerească, mesajul privind sănătatea, misiunea ultimelor zile pentru lume și apropiata Sa revenire.

Prin puterea rugăciunii, să cerem căderea ploii târzii a Duhului Sfânt care să ne ajute să ne concentrăm pe cele trei solii îngerești către marile orașe prin programul bisericii mondiale de Misiune pentru Marile Orașe. Să ne rugăm pentru Duhul Sfânt în timp ce dăm pe față iubirea lui Hristos prin misiunea comprehensivă a sănătății, acolo unde venim în întâmpinarea nevoilor fizice și spirituale ale oamenilor din jurul nostru. Să ne rugăm pentru Duhul Sfânt în timp ce fiecare dintre noi participă la noua inițiativă Implicarea Totală a Membrilor, în care fiecare membru al bisericii găsește o cale de a împărtăși pe Isus prietenilor și vecinilor.

Fie ca rugăciunea să fie cheia care descuie zăgazurile cerurilor pentru ultima mare strigare anunțând revenirea lui Isus în curând. Ce privilegiu să ne rugăm împreună, privind la Izvorul/Sursa bunătății și fericirii noastre veșnice.

Ted N. Wilson, președinte al bisericii adventiste de ziua a șaptea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *