În fine lansăm: Uniți în Rugăciune

Imaginați-vă…

Milioane de adventiști de ziua a șaptea

… în toată lumea

… toți rugându-se

… împreună

… într-un gând

… pentru același lucru

Rugându-se până ceva se întâmplă, exact așa cum s-au rugat ucenicii în acea cameră de sus înainte de Ziua Cincizecimii!

Trăim în vremuri deosebite în istoria pământului! Și lucrarea lui Dumnezeu merge înainte pe căi la care nu ne-am fi gândit vreodată. Cu toate acestea întâmpinăm multe provocări ca biserică. Fiecare ne confruntăm cu multe provocări personal. Multe uși nu se vor deschide vreodată Evangheliei și mulți munți nu vor fi cuceriți vreodată în propriile vieți, decât prin puterea Duhului Sfânt ca răspuns la rugăciune.

V-ați întrebat vreodată cum au ajuns primii credincioși din cartea Faptelor să fie într-un gând?

V-ați întrebat ce a dus la asemenea minuni și  progres uimitor, permițându-le să ducă Evanghelia în lumea întreagă în timp atât de scurt? Citind aceste întâmplări din nou, este clar că răspunsul este rugăciunea… nu doar rugăciunea individuală, ci rugăciunea unită!

Descoperim iar și iar că primii credincioși au îndepărtat greșelile și diferențele dintre ei, s-au rugat și au chemat pe Domnul împreună! Ei au fost uniți din camera de sus, până la vremurile de persecuție, cele de afaceri, de neînțelegeri sau  atunci când s-au confruntat cu greutăți imposibile și s-au rugat pentru răspândirea  evangheliei. Ca rezultat, Dumnezeu a lucrat în mod minunat. Duhul Sfânt a fost turnat în mod continuu, Cuvântul lui Dumnezeu a fost predicat cu putere, Evanghelia lui Isus a mers înainte în mod eficient și biserica a crescut în mod dramatic.

Avem nevoie din nou de aceeași mișcare în aceste ultime zile înainte de revenirea lui Isus!

După multă rugăciune și lucrare în spatele scenei, vrem să vă prezentăm în mod oficial: Uniți în rugăciune : o mișcare de mijlocire pentru poporul lui Dumnezeu din zilele din urmă. Ținta acestei mișcări este de a ne ruga pentru misiunea bisericii, pentru conducătorii noștri, pentru nevoile dificile din toată lumea și de asemenea pentru nevoi personale. Ne vom ruga împreună până ce ceva se va întâmpla!

Mulți dintre voi primiți deja capitolul zilnic din Biblie împreună că pasajele săptămânale din Spiritul Profetic, din cadrul inițiativei Crede în prorocii Lui care sunt parte ale inițiativelor acțiunii Redeșteptare și Reformă. Ne face plăcere să vă invităm oficial să participați în cadrul inițiativei Uniți în rugăciune  care va merge mână în mână cu studiul zilnic al Bibliei.

Ce înseamnă de fapt UNIȚI în RUGĂCIUNE?

Scopul este simplu, dar de importanță vitală: să încurajeze membrii din  lumea întreagă să fie parte dintr-o comunitate de rugăciune prin timp petrecut personal cu Dumnezeu, grupe de rugăciune și, într-un sens mai larg ca biserică via parteneri de rugăciune, lanțuri de rugăciune, linii de telefon de rugăciune unită, inițiativa 777, grupuri de SMS, întâlniri săptămânale de rugăciune și oricare alt mod în care ne conduce Dumnezeu.

Prima țintă va fi să ne rugăm pentru avansarea misiunii bisericii mondiale și pentru conducătorii noștri. Nevoi specifice ale bisericii și cereri de rugăciune vor fi actualizate săptămânal pe acest website, împreună cu resurse utile și inspirație pentru călătoria în rugăciune. Președintele nostru, pastorul Wilson a împărtășit lista personală de cereri pentru biserica mondială.

Pentru cei care cunosc limba engleză, există o cameră de rugăciune online, numită ”We Pray Together” (Ne rugăm împreună) https://www.wepray.mobi/, unde puteți sa vă înscrieți și să împărtășiți în siguranță, cererile personale de rugăciune, rapoarte de laudă sau puteți să vă rugați cu alți membri ai bisericii din  toată lumea.

Iov 42.10 ne spune: ”Domnul a adus pe Iov iarăşi în starea lui de la început, după ce s-a rugat Iov pentru prietenii săi.”

Pe măsură ce învățăm să ne rugăm mai mult unul pentru altul, ca și pentru misiunea bisericii noastre, ne putem aștepta ca Dumnezeu să lucreze pe căi pe care nu ni le-am imaginat vreodată ca fiind posibile. Avem deja mărturii din toată lumea despre modul în care Dumnezeu a refăcut căminuri, a adus înapoi la biserică pe copiii pierduți, a adus vindecare și a crescut eficiența eforturilor de evanghelizare atunci când oamenii s-au angajat să se roage împreună pentru biserică și unul pentru altul. Este clar că, cu cât ne rugăm mai mult împreună  cu atât mai mult este revărsat Duhul lui Dumnezeu.

În săptămânile care vor urma vom continua să dezvoltăm pagina aceasta adăugând noi resurse de rugăciune și noi materiale care să ne inspire.

Între timp, vă invităm să vă alăturați nouă și să încurajați prietenii și pe cei dragi să ni se alăture și ei. Să fim toți parte a unei mișcări puternice de rugăciune pe tot globul, Uniți în Rugăciune, în timp ce ne pregătim pentru revenirea glorioasă a lui Isus.

În numele bisericii din întreaga lume și a comitetului de Redeșteptare și Reformă,

Partenerii dumneavoastră  de rugăciune în Hristos,

Jerry Page, coordonator din partea Conferinței Generale al comitetului de Redeșteptare și Reformă

Janet Page, coordonator al Departamentului de rugăciune al Conferinței Generale

Derek Morris, coordonator al misiunii Crede în Profeții Lui, din partea Conferinței Generale

Melody Mason, coordonator din partea conferinței Generale al celor 100 Zile de Rugăciune

2 comentarii

  1. Alexandrina

    Cum ma pot inscrie la acest program?
    Multumesc

  2. admin

    Pentru cei care cunosc limba engleză am mentionat în articol adresa sitului. Pentru vorbitorii de limba română vom deschide un blog pentru cereri de rugăciune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *