Ziua 3 – Vineri, 27 Martie

picture translatedMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă ca Duhul Sfânt să fie turnat ca niciodată până acum asupra bisericii noastre în timpul viitoarei sesiuni a Conferinței Generale de la San Antonio.
  2. Rugați-vă ca noi ca și biserică să înțelegem că Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea este o mișcare profetică căreia Cerul i-a încredințat o misiune profetică.
  3. Rugați-vă ca personalul neadventist care lucrează la Almodome să simtă dragostea și prezența lui Dumnezeu în toți adventiștii și acest lucru să-i conducă să dorească să cunoască mai mult.
  4. Rugați-vă ca delegații să fie pregătiți spiritual și venind la sesiunea Conferinței Generale să fie pe lungimea de undă a voinței lui Dumnezeu pentru deciziile pe care le vor lua.
  5. Rugați-vă ca un spirit de umilință autentică și o purtare liniștită, asemenea lui Hristos să conducă prezentările și discuțiile care vor avea loc și să dăm pe față dragoste și respect pentru cei care au alt punct de vedere.
  6. Rugați-vă ca Dumnezeu să pună conducătorii pe care El îi vrea în cadrul alegerilor care vor avea loc în toată lumea la Conferința Generală, întâlnirile de Sfârșit de An, etc.
  7. Rugați-vă ca Duhul Sfânt să fie turnat asupra conducătorilor Diviziunii Inter-Americane (DIA) și asupra Uniunii Africii Mijlocii de NE(UAMNE):  Israel Leito, Elie Henry, Filberto Verduzco-Avila (DIA), Homer Trecartin, Tibor Szilvasi, Donovan Cleary (UAMNE) ca și asupra echipelor lor.
  8. Rugați-vă pentru numeroasele inițiative ale Misiunii în Orașe care au loc în DIA și UAMNE.
  9. Rugați-vă pentru integrarea tuturor activităților mass-media adventiste din lumea întreagă în scopul asigurării creșterii accentului pus pe evanghelizare în lumea întreagă.
  10. Rugați-vă pentru pastorii și conducătorii bisericilor locale, pentru ca ploaia Duhului Sfânt să cadă asupra lor și să le dea putere pentru a-și îndeplini misiunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *