Ziua 2 – Joi, 26 Martie

picture translatedMOTIVE DE RUGĂCIUNE:

  1. Rugați-vă ca “Ceea ce ar fi putut să fie” în 1901să se petreacă în 2015 pentru a grăbi revenirea lui Isus.
  2. Rugați-vă ca Duhul Sfânt să  fie Cel care  va conduce fiecare aspect al programului  sesiunii Conferinței Generale și ca multă rugăciune, incluzând mărturisirea păcatelor, umilință, împăcare, slujire neegoistă și concentrare pe misiune să fie printre noi toți participanții  și mai ales conducătorii.
  3. Rugați-vă ca Dumnezeu să conducă și să binecuvânteze hotărârile care se vor lua pentru toate problemele de pe ordinea de zi.
  4. Rugați-vă ca să se facă voia lui Dumnezeu în alegerea celor care vor înlocui liderii și asociații lor la nivelul Conferinței Generale și al Diviziunilor (mulți vor ieși la pensie).
  5. Rugați-vă pentru o înțelegere și un entuziasm spiritual general pentru misiunea bisericii care să ia locul oricăror alte subiecte de discuție.
  6. Rugați-vă pentru ca toți să înțeleagă că trăim timpul sfârșitului și că mesajul profetic al lui Dumnezeu trebuie să răsune fără ezitare în lumea întreagă.
  7. Rugați-vă pentru ca popor, zilnic la plecarea de la sesiunea Conferinței Generale, în loc să vorbim despre neînțelegeri sau problemele ivite să lăudăm pe Dumnezeu pentru lucrarea spirituală pe care a făcut-o ca și pentru schimbarea produsă în viețile și inimile lor.
  8. Rugați-vă pentru binecuvântarea Duhului Sfânt asupra conducătorilor Diviziunii Euro-Asia, t în timp ce ei se pregătesc pentru sesiunea Conferinței Generale: Guillermo Biaggi, Vladimir Krupskyi, Brent Burdick precum și pentru echipa lor, incluzând uniunile, conferinșele și misiunile lor.
  9. Rugați-vă pentru inițiativele Misiune în Orașe care au loc în această diviziune.
  10. Rugați-vă pentru a se pune accentul atât la nivel personal, cât și la nivelul întregii biserici asupra citirii zilnice a Bibliei prin inițiativa ”Redeșteptat prin Cuvântul Său”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *